torstai 15. maaliskuuta 2018

Kurkistus meidän makuuhuoneeseen

Sisustusaiheisia postauksia on toivottu ja Instagramissa sisustukseen liittyvät kuvat ovat raskauskuvien ohella olleet tykätyimpiä kuviani. Joten ajattelin tehdä muutamia sisustuspostauksia, joista ensimmäisenä esittelin maaliskuun alussa olohuoneemme. Olohuone on kotimme sydän -postauksesta voi käydä kurkkaamassa miltä meidän olohuoneemme näyttää, minkälainen tyyli on meidän mieleen ja miksi olohuoneen täytyy olla meille täydellinen, hih. Nyt on kuitenkin aika kurkistaa meidän makuuhuoneeseen.Meidän makuuhuoneemme on todella pieni, käytännössä sinne ei mahdu muuta kuin sänky. Silti olemme saaneet sisustettua huoneesta viihtyisän ja kodikkaan. Vaikka huone on pieni niin meistä se ei kuitenkaan tunnu ahtaalta.

Koska meillä on pieni makuuhuone ja meille ei kunnolla yöpöytiä mahdu, niin meidän piti keksiä joku vähän tilaa vievä ratkaisu. Etsin tyylikkäitä, mahdollisimman pieniä ja suht edullisia yöpöytiä ja sitten keksin! Olin nähnyt netissä paljon kuvia Jyskin talolyhdyistä ja ajattelin mitä jos tuunaisimme niistä yöpöydät.

Ostimme siis kaksi Jyskin talolyhtyä ja maalasimme puiset pohjalevyt valkoisiksi. Pekka ruuvasi sängyn viereen molemmille puolille kaksi pientä koukkua, sitten vain nostimme talolyhdyt koukkuihin. Ne eivät olekaan enää talolyhtyjä, vaan talohyllyjä, hih. Aika näppärä idea. Tuota ideaa voi helposti soveltaa muuallekin kuin makuuhuoneeseen. Ajattelin jossain vaiheessa tuunata tuollaiset talolyhdyt myös terassin seinälle hyllyiksi. Nuo yöpöydillä olevat lamput on ostettu Clas Ohlsonilta ja olemme itse tehneet niihin helmirenkaat koristeiksi.

Halusin sängyn yläpuolelle jonkun kivan tekstijulisteen ja sellaisen löysin meille Deseniosta. Ajattelin, että julisteen vastapainoksi sopisi hyvin pienet tauluhyllyt. Halusin tauluhyllyjä, koska ajattelin että halutessaan makuuhuoneen tyyliä saa helposti muutettua. Hyllyllä tavarat ovat välillä vaihtuneet tai vaihtaneet paikkaa, mutta tällä hetkellä tykkään hyllyn asettelusta ja se onkin pysynyt tälläisenä jo pitkään.

Ylähyllyltä löytyy Deseniosta tilattu kortti, Helmin ultrakuva valkoisessa kehyksessä, Iittalan Kivi tuikku ja A little lovely companyn lightbox. Alahyllyllä onkin makuuhuoneen uusin hankinta Aino Sinikka Ervastin lamppujuliste sekä Jyskistä ostettu & -valo. Viereisellä seinällä on Pentikin kolmen kuvan kehys, jossa on Helmin kuvia.

Viime keväänä halusin vähän rauhoittaa makuuhuonetta ja sivuseinältä poistui massiiviset valokuvakehykset. Niiden tilalle tuli kaunis ja yksinkertaisen tyylikäs katosta roikkuva vaaterekki. Halusin makuuhuoneeseen vaatteita varten vaaterekin ja kysyin Pekalta voisiko hän tehdä sellaisen ja taitava mieheni toteutti tämän sisustustoiveeni. Jos diy vaaterekkimme herätti kiinnostusta niin ohjeet siihen löytyy täältä. Myös tuo ihana puuhelmiklipsi on itsetehty ja tuo kaunis kortti on Oot niin ihana:n, ostin sen viime keväänä Lapsimessuilta.


Tällä hetkellä meillä on sängyssä ihanat lahjaksi saadut Eero Aarnion pussilakanat. Sängystä löytyy myös Design Lettersin valkoiset kirjaintyynyt (takana) ja ihastuttava Ek for kids:n valkoinen pisara tyyny.

Meillä on ollut paljon käytössä myös mm. Ikeasta ostetut tuplapussilakanat mustana, valkoisena ja harmaana sekä jouluisin/talvisin Marimekon ihanat Kuusikossa pussilakanat. Viime kesänä yllätyin siitä, että halusin värillisen pussilakanan makuuhuoneeseemme. Makuuhuoneen viime kesäisen ilmeen pääsee tsekkaamaan täältä.
Joulukuu 2017
Olen tässä vuosien varrella löytänyt meille monenlaisia kivoja, neutraaleja tyynyjä ja tyynyliinoja, ne sopivat niin sohvalle kuin sängyllekin ja välillä on kiva vaihdella niiden paikkoja. Petauksessa on nähty tässä vuosien varrella monenlaisia tyynyjä, riippuen pussilakanasta ja vuodenajasta, edellä mainittujen lisäksi mm. Finlaysonin Ajatus ja Elefantti, Fine Little Dayn Gran ja Aarrekidin Pöllö jne.

Lopuksi ajattelin vielä laittaa kuvia meidän makuuhuoneen eri tyyleistä, hih. Jos sisustuskuvat kiinnostaa, niin päivittelen niitä enemmän tuonne instagramin puolelle. ♡

Maaliskuu 2018

Joulukuu 2017

Lokakuu 2017

Huhtikuu 2017

Maaliskuu 2017

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡