torstai 18. heinäkuuta 2019

Kesälomasuunnitelmia

Meillä oli tavallaan jo vähän lomaa, kun Pekka vietti isyysvapaitaan, siitä lisää täällä. Teimme silloin kivoja kesäjuttuja ja reissuja vaikka kesäloma olikin silloin vasta edessä päin, hih.


Huomisen työpäivän jälkeen Pekalla alkaa neljän viikon kesäloma, ihanaa! Kesä on jo pitkällä, mutta onneksi sitä on myös vielä paljon jäljellä, hih. Ihanaa kun lomalla saamme viettää paljon aikaa yhdessä.


Lomalla aiomme syödä paljon jäätelöä ja mansikoita, grillailla ja herkutella. Aiomme mökkeillä ja käydä Tykkimäessä, jos sää sallii, niin myös rannalla. Haluamme lomalla käydä Asuntomessuilla, ja jossain muussa paikallisessa kohteessa täällä Kouvolassa, tehdä myös lähimatkailua esim. Kotkaan, Porvooseen, Lahteen tai Lappeenrantaan. Olemme miettineet myös pientä reissua Tampereelle ja jossain vaiheessa on ehdottomasti käytävä Korkeasaaressa ja varmaan myös HopLopissa. On kiva nähdä ystäviä ja sukulaisia, ottaa myös omaa aikaa. Aion käydä kampaajalla ja ehkä ommella jotain?


Meillä on monenlaisia kivoja suunnitelmia ja ideoita, saa nähdä mitä kaikkea ehdimme/jaksamme niistä toteuttaa. Kaikista eniten odotan kuitenkin minun ja Pekan perinteistä Helsingin reissua, kun juhlimme meidän kuudetta hääpäivää. Saamme olla yhden viikonlopun ihan kahdestaan. ♡


Meillä on suunnitelmissa myös vähän piha- ja remppahommia, mutta ihan pikkuisen vain, lenkkeilyä ja ulkoilua. Emme halua loman olevan kuitenkaan pelkkää reissua tai suorittamista. Lomalla täytyy olla aikaa myös kotoilulle ja löhöilylle, kiireettömälle olemiselle. On kiva tosiaan myös ihan vaan olla koko perhe yhdessä, katsella elokuvia ja pelata lautapelejä, leikkiä ja pallotella, lukea ja katsella kirjoja... tehdä myös niitä arkisia kivoja juttuja tai olla tekemättä mitään, hih, köllötellä ja nukkua päikkäreitä.


Ihana kesäloma, odotan innolla meidän yhteisiä seikkailuja! Satoi tai paistoi, aion nauttia lomasta täysillä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡