keskiviikko 31. heinäkuuta 2019

Heinäkuun kuulumisia

Heinäkuussa tapahtui paljon kivoja juttuja. Alkukuusta juhlimme V:n ensimmäistä syntymäpäivää. Pekka vietti isyysvapaitaan. Teimme kivan mökkireissun ystäviemme kanssa, kävimme Asuntomessuilla ja Tykkimäessä. Loppukuusta Pekalla alkoi 4 viikon kesäloma, joka jatkuu vielä elokuussa.


Olemme mökkeilleet ja käyneet rannalla. Olemme uineet, saunoneet ja grillailleet. Teimme kivan reissun Turun seudulle ja Muumimaailmaan. Vietimme Pekan kanssa ihanan viikonlopun kahdestaan Helsingissä, kun juhlimme meidän kuudetta hääpäivää, kävimme myös Porvoossa ihastelemassa vanhaa kaupunkia. Vietimme koko perhe kivan päivän Lahdessa Launeen perhepuistossa ja Hoplopissa.


Heinäkuussa oli "kylmä" ja kuuma, hih. Kuun alussa oli viileämpää, mutta loppua kohden lämpötila vain nousi nousemistaan ja hikoilimme, kun mittari näytti yli +30°.


Ostimme monia mansikkalaatikoita ja keräsimme mustikoita. Herkuttelimme tuoreilla marjoilla, söimme myös paljon mehujäitä ja jäätelöä, kesän herkkuja. Pekka leipoi mm. mustikkapiirakkaa, lettuja ja vohveleita.


Innostuin käymään kampaajalla ja leikkautin hiuksia lyhyemmäksi ja ohuemmaksi. Myös H:llä hiukset lyhenivät, kun hänen hiuksiaan leikattiin ensimmäisen kerran, pitkät kiharat vaihtuivat polkaksi.


Sain ihanan yllätyksen, kun Pekka osti minulle kokoelmastani puuttuvan Moominvalley park muumimukin, jota myydään ainoastaan Japanin muumimaailmassa. Noin 30 euron mukista pyydetään Suomessa ihan järkyttäviä hintoja 150-400€, luulin että tämä kaunis muki jäisi haaveeksi. Kuitenkin Pekka oli ebaysta löytänyt tämän kyseisen mukin muutamalla kympillä. Arabian muumimukit ovat kauniita, mutta minua harmittaa miten epäreiluksi ja vaikeaksi keräily on tehty.


Heinäkuussa saimme viettää laatuaikaa perheenä ja tehdä yhdessä kivoja juttuja, reissuja ja retkiä, nauttia ihanasta kesästä. Olemme saaneet Pekan kanssa viettää aikaa myös kahdestaan, ihanaa. Vaikka ehkä kesä alkaa lähenemään loppuaan, niin meistä ei tunnu siltä, kun Pekalla jatkuu kesäloma vielä elokuun loppupuolelle. Meillä onkin myös elokuulle monia kivoja suunnitelmia. Toivotaan lämpöä ja auringon paistetta.


Linkkejä heinäkuun postauksiin


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡