perjantai 19. heinäkuuta 2019

Upea ja helppo koriste juhliin: itsetehty ilmapallokaari

Olin päättänyt, että haluan meidän kuopuksen 1v juhliin ilmapallokaaren koristeeksi. Sen tekeminen oli onneksi helpompaa kuin olin etukäteen ajatellut. Minä suunnittelin, mies toteutti. Saimme pienellä vaivalla juhliin näyttävän, kauniin ja teemaan sopivan koristeen.


Ostimme kolme ilmapallopakettia, kaksi ilmapalloa olivat rikkinäisiä, palloja tuli kaareen yhteensä 26. Ostimme kaaren kokoamiseen rautalankaa. Meiltä kotoa löytyi kaksi tarrakoukkua, jotka kiinnitimme seinään tukeaksemme ilmapallokaarta. Tämän kaaren koko on suunnilleen 160cm ja sen tekeminen maksoi noin. 13 euroa.


Pallot on kiinnitetty pitkään rautalankaan kieputtamalla yksi pallo kerrallaan koko matkalta. Sen jälkeen loput ilmapallot on sidottu pienillä rautalangan pätkillä tuohon pidempään rautalankaan, pallojen väleihin, täyttämään kaarta. Ensin laitoimme kaareen isoja palloja, lopuksi myös pienemmän kokoisia palloja. Kaaresta sai täydemmän/moniulotteisemman näköisen laittamalla siihen eri värisiä ja eri kokoisia ilmapalloja.


Mielestäni tästä ilmapallokaaresta tuli upea! Itse tekemällä ja suunnittelemalla saimme juuri meidän juhliin sopivan ja oikean kokoisen ilmapallokaareen. Pienellä vaivalla näyttävä koriste juhliin, ensimmäinen, mutta ei viimeinen meidän tekemä ilmapallokaari, hih. Varmasti aiomme tulevaisuudessakin taiteilla ilmapallokaaria tai miksei vaikka torneja tai muita ilmapallokoristeita juhliimme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡