lauantai 13. heinäkuuta 2019

Pekan isyysvapaat

Pekka vietti isyysvapaita kesä-heinäkuussa. 12 päivää tuntuu pitkältä ajalta, mutta se meni yhdessä hujauksessa. Kolme päivää sitten hän palasi takaisin töihin.


Oli ihanaa, kun saimme olla koko perhe koossa monta, monta päivää ja viettää aikaa yhdessä. Lapsista oli kiva herätä, kun isi oli kotona, isin kanssa oli enemmän aikaa leikkiä, riehua, halia, istua sylissä ja kainalossa. Isin kanssa sai olla niin paljon kuin halusi, hih. Isi yleensä myös hemmottelee meitä tyttöjä ja teki mm. parempaa ruokaa kuin äiti. Vilmasta tuli Pekan vapailla ihan isin tyttö, aina äiti ei kelvannutkaan, hih.


Minulla kevät ja kesä on ollut jossain määrin aika rankkaa aikaa väsymyksen takia. Siksi olin odottanut näitä vapaita todella paljon. Minun osaltani arki helpottui, kun meitä oli kaksi tyttöjä hoitamassa. Sain nukkua useampana yönä peräkkäin ja levätä, nukkua pitkään ja päikkäreitä. Sain myös kaivattua omaa aikaa, kun Pekka vei tyttöjä esim.puistoon ja kauppaan jne. Ja ei hätää, kyllä Pekkakin sai myös nukkua ja levätä, hih. Pekka tekee noita asioita myös arkena, esim. vapaapäivinään, mutta nyt isyysvapaiden aikana sain yhtäjaksoisesti pidempään huilia. Ja se tuli tarpeeseen.


Teimme isyysvapaiden aikana kivan reissun Turun seudulle ja Muumimaailmaan. Vietimme hauskan päivän myös Tykkimäessä. Juhlimme Pekan nimppareita ja Vilman synttäreitä. Olimme kotona, ulkoilimme, leikimme ja katselimme elokuvia, kävimme Pizzabuffassa syömässä. Meillä oli tarkoitus mennä myös mökille, mutta oli niin sateista ja kylmää, että emme viitsineetkään lähteä.


Kysyin Pekalta mikä hänestä isyysvapailla oli kaikista kivointa, niin hän vastasi siihen heti: "kun sain olla teidän kanssa kotona" ♡ Ja se oli meidänkin mielestä ihanaa, parasta! Onneksi Pekalla alkaa viikon päästä vielä neljän viikon kesäloma, niin meillä on taas aikaa olla yhdessä ♡ Tämä kesä on kyllä näiden vapaiden ja lomien suhteen aika kiva, hih. Pekalla on vielä yksi kolmen viikon isyysvapaapätkä jäljellä, jonka hän pitää sitten jossain vaiheessa, kun on sopiva hetki. Viimeistään ennen kuin Vilma täyttää kaksi vuotta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡