tiistai 10. syyskuuta 2019

Ihana kesäpäivä, vaikka onkin jo syksy

Tänään on ollut ihana kesäpäivä, vaikka onkin jo syksy. Lämmintä +23 ja aurinko paistaa, hiki tuli, hih. Päätimme lasten kanssa lähteä retkelle. Oli hauska kulkea ja leikkiä metsässä. On ihanaa asua kaupungissa missän luontoon pääsee hetkessä. 


V kulki tosi hienosti ja kovaa vauhtia, vaikka maasto oli paikoittain epätasaista, polulla oli kiviä ja puunjuuria. Hän yritti pysyä siskon perässä ja käveli vauhdikkaasti, tunnusteli miltä sammal tuntuu ja ihmetteli käpyjä, yhtä hän ehti vähä maistamaankin, hih. H tykkäsi kiipeillä kivien päälle ja hyppiä sieltä alas, juosta kovaa vauhtia. Kiva, että hän pääsi purkamaan energiaa. "Sissot" kävelivät yhdessä ja hihkuivat, sain aivan ihania kuvia muistoksi.Ulkoillessa, leikkiessä ja touhutessa ei haittaa, vaikka vaatteet likaantuisivat. Sehän tavallaan kuuluu asiaan, kun luontoa tutkitaan, leikitään, kiipeillään ja maassa istuskellaan. Välillä joku kaatuu tai pyllähtää, se ei haittaaa mitään. Meillä kaikki vaatteet on sellaisia, että ne päällä saa touhuta, ei haittaaa vaikka ne likaantuisivat tai tulisi sotkua. Lapset saa olla lapsia, pesukone on sitä varten, että vaatteet tulevat puhtaiksi, tai jos jostain syystä niin ei käy, niin sille ei sitten voi mitään.


Tälläiset lämpimät syyspäivät on ihania, toivottavasti niitä tulisi vielä lisää. Suunnittelimme nimittäin koko kesän reissua Korkeasaareen ja ajattelimme, että "mennään sinne sitten joku päivä" ja oho, kesä meni jo. Sinne ei viitsi lähteä, jos sataa tai on kylmä. Toivottavasti jollekin Pekan vapaapäivälle sattuisi tämmöinen hyvä keli. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡