torstai 26. syyskuuta 2019

Lastenvaatelempparit

Tämä on ainakin toistaiseksi viimeinen Lastenvaatelempparit postaus. Siitä on jo vuosi kun aloitin tämän hauskan postaussarjan, tämä on ollut ihana projekti. Olen joka kuukausi vuoden ajan tehnyt postauksen liittyen lastenvaatteisiin, lastenvaatelemppareihin. Yksikään näistä postauksista ei ole ollut kaupallinen yhteistyö, vaan olen tehnyt näitä postauksia kiinnostuksestani ihaniin lastenvaatteisiin. Tässä alla näet linkit kaikkiin tämän postaussarjan postauksiin.

H&M/Freya Lillie-Kaiko-Martinex-Kaiko-Yo Zen-Mainio-Omin-Mainio


Metsola-Mainio-Vimma-Kaiko-Mainio

Niin kuin etukäteen ajattelinkin, näistä lastenvaatepostauksista jää kiva muisto siitä, minkälaisia ihania vaatteita meidän lapset ovat pitäneet, mistä vaatteista on tullut niitä lemppareita. On ollut mukava kuulla miten nämä postaukset ovat inspiroineet teitä ja osa on saanut niiden kautta vinkkejä kivoista vaatteista, kiitos ihanista palautteista.

Marimekko-Marimekko-H&M-Wild Kind Kids-Martinex-H&M

Vaikka tämä postaussarja tulee tällä erää päätökseen, niin ajattelin kuitenkin kirjoittaa lastenvaatteista blogiin aina jos ja kun siltä tuntuu. Tämä postaussarja tulee päätökseen siksi, että vaikka tykkäänkin tehdä näitä, koen että postaukset alkaisivat ehkä herkästi toistamaan itseään, koska olen jo esitellyt aikalailla kaikki tyttöjen vaatteet.

Omin-Kaiko-Yo Zen-Martinex-Kaiko-Mainio

Haluan tähän tällä erää viimeiseen Lastenvaatelempparit -postaukseen kertoa teille vielä muutamia tämän hetkisiä lemppareita erilaisista kategorioista tai aiheista, joista olen tämän kuluneen vuoden aikana kirjoittanut. Mielestäni tämä kokoaa kivasti yhteen vuoden tämän mielenkiintoisen projektin parissa ja on samalla ihana päätös tälle postaussarjalle. Tässä vielä muutamia lastenvaatelemppateita:

Syksyiset asut 


Samistelua


Yksi äidin suosikeista


Yksi H:n suosikeista


Neutraaleja sävyjä


Värikkäät asut


Syksyiset asut - Mainio, Wild Kind Kids & Omin, H&M. Samistelua - Martinex. Yksi äidin suosikeista - Kaiko. Yksi H:n suosikeista - Arksie. Neutraaleja sävyjä - Mainio & Yo Zen. Värikkäät asut - Martinex & Wild Kids Kids. Osa tämän postauksen vaatteista on melko uusia, osa jopa 1.5 vuotta vanhoja tai vielä vanhempia, silti kaikki niin kauniita ja ihania!


Tytöillä on ja tulee olemaan paljon ihania lastenvaatteita. Eihän sitä koskaan tiedä vaikka tämä postaussarja saisi joskus myöhemmin vielä jatkoa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡