maanantai 30. syyskuuta 2019

Syyskuun kuulumisia

Syyskuu meni ehkä nopeammin mitä olin ajatellut. Aluksi kärsin vähän ja vähän enemmänkin kesähaikeudesta, mutta selätin sen miettimällä mitä kaikkea ihanaa syksyssä on. Saimme nauttia kauniista, lämpimistä, aurinkoisista päivistä, vaikka tietenkin oli myös sadepäiviä. Aurinkoisina päivinä tehtiin metsäretkiä, sadepäivinä siivoiltiin ja tunnelmoitiin.


Kuun alussa sairastelimme ja varsinkin minä olin tosi kipeänä. Syyskuu tuntui aluksi tylsältä vauhdikkaan kesän jälkeen, mutta pian kuitenkin arki alkoi tuntua mukavalta, tutulta ja turvalliselta, hih. Ostimme tytöille uudet ihanat syystakit, tytöt olivat muutenkin vaatteiden ja varusteiden puolesta hyvin valmistautuneet syksyyn. Alkukuusta myös meidän pikkuinen V täytti 1v 2kk. Hänestä on tullut jo niin iso tyttö, vaikka pieni vielä onkin, hih.


3.9.2019 / Nykyään V naureskelee, hihkuu ja riehaantuu enemmän tai herkemmin, varsinkin leikkiessään siskon kanssa, hyppiessään trampoliinilla ja myös silloin kun häntä kutitetaan tai jahdataan, hih. Häneltä tulee muutenkin enemmän erilaisia ääniä, äännähdyksiä ja sanoja. Hän on oppinut mm. laskeutumaan sohvalta alas itse, heittämään palloa ja on hän oppinut tekoitkunkin, hih. Hän leikkii paljon myös itsekseen esim palikoilla, duploilla tai kotileikkitarvikkeilla. Hänestä on kiva katsella kirjoja ja harjoitella palapelien tekemistä. V tykkää hoivata pehmoleluja ja nukkeja, myös äitiä, isiä ja siskoa. Meidän ihana ja vauhdikas taapero.Kävimme Moision Kartanossa taidesyksyn avajaisissa. Lapset ihastelivat tauluja ja patsaita, katselivat vaikuttuneina ympärilleen "vau". Ulkona olevat valkoiset hevospatsaat ihastuttivat, kartano ja sen piha on muutenkin niin kaunis ja tunnelmallinen paikka.Syyskuussa teimme paljon metsäretkiä, joita H kutsuu seikkailuiksi. Kiersimme erilaisia metsäpolkuja, kävimme läheisellä suolla ja leikkipuistoissa. Kävimme tutustumassa myös uusittuun Kuovin perhepuistoon.On ollut ihanaa, fiilistellä pimeitä iltoja kynttilän valossa. Kynttilöitä onkin ripoteltu pitkin kämppää, turvallisuussyistä monet niistä ovat kuitenkin patterituikkuja. Myös erilaiset valosarjat ja lamput ovat päässeet kesän jälkeen käyttöön. Sisustimme kotia syksyisemmäksi, muumihylly sai uuden ilmeen, sohvalle laitettiin okran värisiä tyynyjä ja lattialle ihana lehtimatto, joka viimevuonna toimi vauvan leikkimattoja, hih.


Kun elokuun viimeinen viikonloppu meni sairastellessa, niin syyskuun viimeinen viikonloppu oli oikein onnistunut. Teimme kivan reissun Korkeasaareen, ulkoilimme, löhösimme ja vietimme aikaa yhdessä. Vaikka vettä satoi saimme nauttia myös lämpimästä, aurinkoisesta kelistä. Lokakuu saa tulla, täällä jo kovasti odotetaan halloweenia (ja jouluakin, hih)


Tässä alla linkkejä syyskuun postauksiin:

Lisää meidän kuulumisia ja enemmän ihania kuvia näet meidän instagram-tilillä @laurahassu


1 kommentti:

Kiitos kommentistasi ♡