perjantai 13. syyskuuta 2019

Vaaleanpunainen huone

Tästä H:n huoneesta on tulevaisuudessa tulossa tyttöjen yhteinen leikkihuone ja huoneen tyyli tulee muuttumaan, koska vaihtelu virkistää, onhan huone ollut vaaleanpunainen jo melkein viisi vuotta. Tämä vaaleanpunainen huone on ollut kaunis, ihana ja persoonallinen, niin söpö ja tyttömäinen. Tätä tulee varmasti ikävä, vaikka odotankin muutosta innolla.


Nämä on viimeiset kuvat tästä vaaleanpunaisesta huoneesta, koska seinät on jo maalattu tulevaa muutosta varten. Teemme muutoksen pikkuhiljaa, koska raha ei kasva puussa, hih. Vaikka muutos on kiva juttu, niin samalla se tuntuu vähän hurjaltakin, koska huone on pitkään ollut tälläinen. Osaako huonetta enää ajatella muulla tavalla? Aika näyttää minkälainen sisustus sinne lopulta muodostuu.



Tämä on ollut ihana huone vauvalle ja varmasti myös pienen tytön unelmahuone. H:stä oli kuitenkin kiva päästä auttamaan isiä maalaushommissa ja hän on muutoksesta innoissaan. Minusta on kiva muokata tätä huonetta enemmän siskosten yhteiseksi huoneeksi ja se onnistuu mielestäni paremmin kun sinne tekee muutoksia.



H tykkää enemmän lempiväristään keltaisesta kuin vaaleanpunaisesta, joten ehkä siksi myös hänen mielestä nyt on hyvä hetki muutoksille, hih. Teen tästä huoneesta seuraavan kerran postauksen, sitten kun joskus siellä on tapahtunut jotain muutakin kuin seinien maalaus.


Täältä pääset katsomaan miltä huone viime vuonna näytti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡