keskiviikko 18. syyskuuta 2019

Lasten syyskamppeet - Uudet ihanat takit

Tänä syksynä molemmilta tytöiltä löytyy uudet takit. V:lla siitä syystä, että hän on kasvanut vauvasta taaperoksi, mutta myös H:llä on ollut kasvupyrähdys eikä hän mahdu enää viime syksyn kamppeisiin pituutensa puolesta.


H:llä oli käytössä edelliset syyskamppeet pari-kolme vuotta, ei siis ihme, että ne eivät enää ole sopivia. Tämä ihanan iloinen Kuling takki löytyi loppukesästä Babyshopin alesta vain 20€! Pakkohan se oli tilata, mutta myös siksi, että keltainen sattuu olemaan H:n lempiväri.


V:n takki on Pekan ostama. Eikö hänellä olekin hyvä maku lastenvaatteiden suhteen? Hih. Aivan ihana nalletakki, se on tilattu H&M:n verkkokaupasta ja se maksoi 24.99€. Takissa on kaunis ruskean sävy, joka sopii syksyyn paremmin kuin hyvin.


Olen pitkään ihastellut Metsolan kauniita tupsupipoja ja tänä syksynä päätin ostaa sellaiset molemmille tytöille. Ostin mustat, että ne sopii kaikenlaisten takkien ja haalareiden kanssa, ne ovat myös ajattomat ja tyylikkäät, eikä niissä likakaan näy niin hyvin, hih. Myöhemmin mustat pipot on myös helppo myydä eteen päin.


Tytöiltä löytyy ulkohousut ja kosteille keleille myös kurahousut. Lapaset, rukkaset ja kurahanskat. Lenkkarit, nilkkurit ja saappaat. Lapset ovat hyvin varautuneet syksyyn, mutta minä tarvitsisin uusia ulkoiluvaatteita, hih.


2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi ♡