torstai 5. syyskuuta 2019

Näin pääsen yli kesähaikeudesta

Minulla on aina kesän jälkeen vähän haikea olo, koska se on lempivuodenaikani. Minulla on kuitenkin keinoja miten pääsen tämän haikeuden yli.

Vaikka kesä onkin lempparini niin tykkään omalla tavallaan kaikista vuodenajoista. Mietin mitä kivaa ja ihanaa syksyssä on.


Syksyn yksi kivoimmista jutuista on se, kun pääsee sisustamaan kotia syksyiseksi. Meillä se tarkoittaa sitä, että tekstiileissä näkee enemmän yhtä lemppariväriäni: okraa. Otetaan kynttilät ja valosarjat käyttöön, tunnelmoidaan pimeitä iltoja.

Odotan innolla ruskaa, luonnon väriloistoa monissa syksyisissä sävyissä. Se näky on joka vuosi yhtä kaunis ja taianomainen. On kiva päästä kuvaamaan kullanhohtoisia puita ja ikuistaa lapset ihaniin syksyisiin kuviin.Aurinkoisina syyspäivinä on kiva ulkoilla, vielä ei ole liian kylmä. Sateisina päivinä on tunnelmallista kuunnella sateenropinaa ja juoda kuppi kuumaa. Sateen jälkeen ilma on raikas ja lapsista on hauskaa pomppia ja kävellä kuralätäköissä.

Meidän perheessä Pekalla ja H:llä on syksyllä syntymäpäivät, samoin aika monilla sukulaisillakin. Syksyllä juhlitaan myös isänpäivää ja muistetaan isiä, pappoja ja ukkeja. Ehdottomasti yksi syksyn kohokohdista on myös halloween mitä meidän kotona juhlitaan aika isosti. Syksy on siis yhtä juhlaa, hih.


Loppusyksystä pääsee vähän jo fiilistelemään joulua. Kuuntelemaan ja laulamaan joululauluja, suunnittelemaan juhlapyhiä ja ostamaan lahjoja. Ehkä nähdään myös ensilumi?

Syksyssä, niin kuin jokaisessa vuodenajassa on ne omat hyvät ja ihanat puolensa. Kun ottaa positiivisen asenteen, on helpompi löytää kivoja juttuja ympäriltä. Ihanaa syksyn alkua kaikille. Toivottavasti myös sinun syksy tulee sisältämään monia kivoja juttuja. ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡