sunnuntai 1. syyskuuta 2019

Elokuun kuulumisia

Meillä oli ihana elokuu, teimme monenlaisia kivoja juttuja. Hauskaa, että osa Pekan kesälomasta ajoittui juuri tälle kuukaudelle. Elokuu on kaunis, vielä kesäinen, mutta syksyn tuntua ilmassa. Lämpimiä päiviä ja aurinkoa, mutta myös koleaa ja sadetta. Harmiksemme loppukuusta saimme flunssan ja kesän viimeiset päivät ovat menneet sairastellessa. Elokuun aikana ehdimme kuitenkin tekemään monenlaisia kivoja reissuja ja retkiä, vietimme monia hauskoja hetkiä ja saimme taas paljon ihania kesämuistoja.


3.8.2019 / Kuun alussa V täytti 1v 1kk. Hänellä on suussa 12 hammasta, joilla pureskella, hänen lempiruokia on mm. vesimeloni, mansikat ja jäätelö. Lempisanat on ehdottomasti isi ja pappa, niitä hoetaan monta kertaa päivässä. Hän tykkää leikkiä mm. duploilla, nukeilla ja pehmoleluilla, niistä rakkain on valkoinen kissa. Hän kävelee jo tosi kovaa vauhtia eteenpäin ja tykkää kiipeillä, varsinkin rappusissa (valvotusti). Sohvalla on kiva nujuta ja siskon kanssa riehua. "Tutti Tuttinen" on hänelle tärkeä, saa nähdä milloin siitä pääsee eroon, hih. Ensimmäinen kuukausi taaperona on ollut vauhdikas, meillä on ihana pieni kulta.


Teimme elokuussa hauskan reissun Tampereelle, kävimme mm. Muumimuseossa ja Koiramäellä, olinkin odottanut Muumimuseoon menoa koko kesän, lapset vuorostaan pääsyä Koiramäkeen, hih. Se on ihanaa kun odotus palkitaan.


Olemme käyneet mökillä uimassa, saunomassa ja grillailemassa. Kävimme myös Kotkassa Katariinan Meripuistossa, merenrannalla on aina ihana ulkoilla. Ihastelimme Pyhtäällä kaunista auringonkukkapeltoa ja saimme kerätä sieltä kukkia kotiinkin. Jotenkin itsekerätyissä kukissa on niin ihana fiilis. 


Olemme viettäneet paljon laatuaikaa perheenä, nähneet ystäviä ja sukulaisia. Kävin ystäväni kanssa fiilistelemässä Porvoossa vanhoja taloja ja mukulakivikatuja. Oli kiva saada vähän omaa aikaa ja viettää muutenkin aikaa ystäväni kanssa, ihan kahdestaan, kerrankin saimme jutella rauhassa ilman keskeytyksiä tai hälinää, hih. Kävimme useamman kerran lasten kanssa Tykkimäessä ja kuun lopussa vietimme kivan illan huvpipuiston päättäjäisissä ja näimme upean ilotulituksen.


Oli ihana kuulla, että meidät on valittu Martinexin muumituotteiden brändilähettiläiksi. Muumit on minulle tärkeä asia, ollut aina, ihan lapsesta saakka, myös lapseni rakastavat muumeja, varsinkin ihania pehmoja. Meidän kotona muumeja näkee muuallakin kuin tv:ssä, hih. 


Elokuu oli ihana ja sen loppuminen tuntuu vähän haikealta, kesä on ohi. Toivottavasti syyskuussa olisi vielä kauniita ja lämpimiä päiviä ja toivottavasti tämä meillä jylläävä flunssa pian helpottaa. 


Linkkejä elokuun postauksiin:
Lisää ihania kuvia ja meidän kuulumisia löytyy instagramista @laurahassu 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡