maanantai 23. joulukuuta 2019

Aatonaatto on vauhdikas päivä

Joulu on jo melkein täällä! Aatonaatto on meillä aina vauhdikas päivä, tänään me vielä paketoidaan viimeiset paketit ja viedään ne läheisille ketkä eivät vietä meillä joulua. Käydään kaupassa, valmistellaan jouluruokia ja vielä vähän siivoillaan (lelujen järjestelyä ja perusimuroiti). Tyttöjen kanssa paistetaan joulutorttuja ja koristellaan pipareita, tietysti samalla joululauluja kuunnellen. Illalla ajattelimme Pekan kanssa katsoa yhdessä Rakkautta vain -elokuvan ja virittäytyä jouluaaton tunnelmaan, hih. Olemme innoissamme joulusta, huomisesta jouluaatosta tulee varmasti kiva päivä, ihana saada rakkaita kylään. Harmittaa vain, että lunta ei ole, eikä todennäköisesti tule.


Onneksi otin tytöistä ihania tonttukuvia silloin kun lunta oli, nyt nimittäin näyttää siltä, että pitkästä aikaa täällä Kouvolassa tulee olemaan musta joulu. Toki se harmittaa, että lunta ei ole, mutta minulla on silti tosi jouluinen olo. Ehkä kun talvi ei ole vielä kunnolla alkanut osasin odottaa sitä, että tulee musta joulu ja ehkä siksi pettymys siitä ei tunnu niin suurelta kuin ajattelin. Onneksi joulufiilis on paljon muutakin kuin valkoinen hanki ja korkeat nietokset.Minulle joulufiilistä ovat tuoneet kaikki kivat joulun odotukseen liittyvät jutut ja puuhastelut, tietysti myös joululaulut, valot ja koristeet, joulukuusi ja jouluherkut. Lasten ilo ja riemu, lahjojen tekeminen, ostaminen ja paketoiminen, joulun valmisteleminen.


Meistä on ihanaa ilahduttaa läheisiämme pienillä lahjoilla. Tänä jouluna ostoksien lisäksi teimme lahjoja myös itse, kuten paperitähtiä, sytykesipsejä ja suklaata. On kiva ajatella lahjan saajaa, mistä juuri hän tykkäisi, on myös kiva antaa rakkaille muistoja meidän lapsista, kuvalahjoja ja tyttöjen tekemiä askarteluja. 


Lapset odottavat innoissaan ja samalla vähän jännittäen joulupukkia, joka tulee huomenna meille tuomaan ja jakamaan osan lahjoista (loput jaamme myöhemmin itse). Joulu on perhejuhla ja on ihanaa, kun mamma ja pappa (minun vanhemmat) sekä eno tyttöystävänsä kanssa tulevat meille syömään ja viettämään joulua. On mukava nähdä heitä kaikkia ja viettää kiireettömästi aikaa yhdessä. H on sanonut ikävöivänsä heitä, joten se on varmasti joulun paras juttu kun he tulevat kylään. Yhdessäolon ja lahjojen lisäksi joulussa tärkeää on tietysti myös hyvä ruoka ja että sitä on riittävästi, hih.

Meidän ihanat uudet joululakanat 

Aattoiltana saamme vielä mummin ja ukin (Pekan vanhemmat) meille kyläilemään, H:stä on varmasti kiva kertoa heille mitä he ovat V:n kanssa saaneet lahjaksi ja mitä olemme puuhailleet. Meistä se on ihanaa, että lapset saavat viettää joulua mukavasti ja rennosti kotona, mutta kuitenkin samalla näkevät isovanhempiaan ja muitakin läheisiä. Joulu on ihana perhejuhla ♡


Olen niin iloinen siitä miten mukavaa ja stressitöntä joulun odottaminen on ollut. Huomenna odotus palkitaan ja joulu on viimein täällä. Me olemme siihen valmiita, tänään saamme kaikki jäljellä olevat askareet hoidettua. Haluan toivottaa teille kaikille ihanaa ja rauhallista joulua ♡ Nauttikaa, syökää hyvin ja rentoutukaa, muistakaa läheisiänne! ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡