sunnuntai 8. joulukuuta 2019

Toinen adventti - Tontut tuovat joulusukkaan yllätyksiä

Tänään, toisena adventtina sytytimme taas perinteisesti adventtikynttilät, lapsista paras osuus on kynttilöiden puhaltaminen sammuksiin, hih. Meillä tontut tuovat aina adventtisunnuntaisin lasten joulusukkiin yllätykset. Tähän mennessä joulusukista on tänä vuonna paljastunut duploja, tonttukoirapehmo ja poni. Mitäköhän tontut seuraavana adventtina tuovat? Olemme joulukuun ensimmäisen viikon aikana avanneet joulukalentereiden luukkuja, niistä tulleilla leluilla on syntynyt kivoja leikkejä, kirjoja on lueskeltu ja katsottu + herkkuja syöty, hih. Onneksi jäljellä on vielä monta luukkua, mitäköhän niistä paljastuu? Hih.Vietimme ystäväni kanssa tällä viikolla pikkujouluja, leivoimme pipareita, askartelimme pieniä paperitähtiä, joimme yhdet drinksut ja ns. paransimme maailmaa, hih. Oli mukavaa saada laatuaikaa ystäväni kanssa. Harmitti vain kun tarkkaan näpräämäni piparit paloivat uunissa ihan mustiksi, kun unohdin laittaa ajastimen. Tyypillistä tuuriani, silloin kyllä harmitti, nyt naurattaa. 


H toi kerhosta ihania askarteluja tuomaan meidän joulukotiin jouluista tunnelmaa. Puistoilimme uusien kavereiden kanssa näimme ja V:n kummia. Juhlimme itsenäisyyspäivää ja minä sairastelin flunssankin. Ihastelimme meidän jouluista kotia, kuuntelimme joululauluja ja tunnelmoimme. Tällä viikolla tapahtui monenlaista, niin kuin joulukuussa yleensäkin. Saa nähdä mitä kaikkea kivaa ensi viikolla on luvassa.
Ihanaa adventtisunnuntaita ja joulun odotusta ♡ Toivottavasti ensi viikolla sataisi lunta, että saisimme takaisin ihanan valkoisen maiseman.1 kommentti:

Kiitos kommentistasi ♡