maanantai 30. joulukuuta 2019

Joulukuun kuulumisia

Meillä on ollut ihana, vauhdikas ja tunnelmallinen joulukuu, teimme monenlaisia ihania jouluaskareita, joista kerroinkin useammassa postauksessa, hih. Nyt joulukuussa innostuin tekemään muutenkin enemmän postauksia kuin yleensä, koska kaikki kivat joulujutut inspiroivat minua. Osallistuin kahdella postauksella myös Kaksplus blogiverkoston joulukalenteriin. Kaikki joulukuun postaukset ja linkit niihin löytyy tämän postauksen lopusta. 

Kuun alussa meidän pikkuinen V täytti 1v 5kk ♡ Ihana pieni tonttu. V tykkää kaikista eniten Pipsa Possusta ja oli niin iloinen avatessaan joulukalentereiden luukuista siihen liittyviä juttuja. Aina kun hän näki jossain joulupukin hän totesi "ho ho ho". Uusia sanoja on tullut mm. pupu, puu ja valo. Hän oppii valtavasti asioita siskolta ja ihailee häntä. V tykkää leikkiä duploilla, pehmoleluilla ja potkulentokoneella, myös ruokatarvikkeilla. Tanssiminen, riehuminen ja maalaaminen on hauskaa puuhaa. Tutti on edelleen tärkeä, vaikka sen syöminen onkin vähentynyt. Saa nähdä milloin tutista pääsee eroon, hih. Toisaalta, pieni hän on vieläkin. ♡


Päällimmäisenä joulukuusta on tietenkin jäänyt mieleen joulu ja siihen liittyvät jutut, itsenäisyyspäivä, Coca Cola joulurekka, kiva Tampereen reissu, mutta myös se, että loppukuusta V on alkanut vihdoinkin nukkumaan vähän paremmin. Enää ei välttämättä joka yö ole itkua. Syksy/alkutalvi on ollut rankka, silmäpussit roikkuu ja univelkaa on kertynyt, jospa nyt niihin saisi vähän helpotusta. Toivottavasti parempia öitä tulisi enemmänkin.


Tänä vuonna tänne Kouvolaan tuli musta joulu ja muutenkin sää ollut vaihteleva. Lunta on useamman kerran satanut, tosin melko vähän, lumet kestäneet n. kaksi päivää, sitten ne ovat sulaneet pois. Ollut märkää ja sumuista. Tämä kuvio on toistunut useamman kerran. Joulupyhien jälkeen tuli taas pieni kerros lunta, joka on taas sulanut pois. Heti kun olisi lunta olisi paljon valoisampaa ja kauniimpaa. Kunpa saisimme lisää lunta ja talvi alkaisi kunnolla!

Me korjaisimme melkein kaikki joulukoristeet pois ja keskitymme nyt uudenvuodenaaton juhlintaan, hih. Toistaiseksi jätimme kuitenkin kuusen (ilman koristeita), joulumuumilakanat, -pöytäliinan ja erilaiset valosarjat. Muiden joulukoristeiden aika oli mennä odottamaan ensi vuoden joulua. Punaista ei enää löydy kodistamme. Kieltämättä nyt aluksi koti tuntuu melko tyhjältä, kun enää ei ole ylimääräisiä koristeita siellä täällä, hih.

Täällä olemme jo virittäytyneet uuden vuoden tunnelmaan, miettineet kuluneen vuoden kohokohtia ja samalla suunnittelet jo tulevaa vuotta. Mielessä on ollut paljon myös tämä kulunut vuosikymmen, joka tulee päätökseen. Ajattelin, että teen jossain vaiheessa tammikuussa postauksen mihin kokoan kuulumisia vuosilta 2010-2020. Niin paljon kaikkea on tapahtunut, että tuskin enää koskaan tulen minään vuosikymmenenä kokemaan niin paljon... tai eihän sitä koskaan tiedä, hih.


Mutta nyt haluan toivottaa teille ihania uudenvuodenjuhlia! Me vietetään iltaa huomenna rennosti ja mukavasti, kivaa kun saadaan kummit meille kyläilemään. ♡ Kiitos joulukuu monista ihanista hetkistä. Tässä alla linkit joulukuun postauksiin.Mitä tytöt saivat joululahjaksi? (Välipäivien kuulumisia)


Vuosi 2019 ---> Julkaisen tämän postauksen huomenna

4 kommenttia:

 1. Kiitos ihanasta blogista! Jatkahan kirjoituksia ensi vuonna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että miten kiva kuulla:) Ihanaa, että tykkäät lukea meidän juttuja, hih. Postauksia on ihan varmasti tulossa tuttuun tapaan, blogi on minulle tärkeä ja postausten tekeminen on mielekästä puuhaa :) Hyvää uutta vuotta!

   Poista
 2. Väsyneenäkin jaksan lukea näitä blogeja
  säilytä positiivinen vire. onnellista uutta vuotta koko pikku perheelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Kiitos, hyvää ja onnellista uutta vuotta teille :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♡