torstai 12. joulukuuta 2019

Ihana perinne - Äitini tekemä upea muumitalo

Tämä mamman (äitini) tekemä muumipiparkakkutalo on niin upea ♡  Ensimmäisen hän teki kun H syntyi ja on sen jälkeen tehnyt muumitalon tytöille joka vuosi. Tämä on yksi meidän ihanista jouluperinteistä.Tämä on jo kuudes muumitalo ja joka kerta mamma keksii tähän jonkun uuden kivan jutun. Tällä kertaa muumitalo on "maalattu" syötävällä glitterillä, siihen kun osuu valo se kimaltelee ihanasti ja näyttää aivan kuin talon pinnassa olisi jäätä. Vau!


Muumitalon sisällä on valosarja,  samoin pihalla olevassa piparikuusessa, tämä kokonaisuus on samalla kaunis ja tunnelmallinen jouluvalo ja -koriste, hih.


Aina kun mamma tuo muumitalon meille häkellyn ja menen ihan sanattomaksi. Se on joka kerta niin upea! Äitini on kyllä taitava ja kärsivällinen, hänellä oli kaiken kaikkiaan mennyt 20 tuntia muumitalon tekemiseen, huhhuh. 


Ihailemme muumitaloa päivittäin. H:stä on hauska asetella muumitalon pihalle pieniä muumikalenterista tulleita hahmoja ja taskulampulla ihmetellä piparitalon kimaltelevaa pintaa. V toteaa muumitaloa katsellessaan iloisesti "vau". Kyllä se on upea, kiitos äiti ♡

2 kommenttia:

  1. Todella ihana! Kiva perinne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, tämä muumitalo on kyllä todella upea :) Mukavaa joulun odotusta!

      Poista

Kiitos kommentistasi ♡