sunnuntai 22. joulukuuta 2019

Neljäs adventti - Enää kaksi yötä jouluun

Tänään on  jo neljäs adventti, enää kaksi yötä jouluun. ♡ Se on ihanaa ja samalla vähän haikeaakin. Joulun odotus ja joulu on kivaa ja taianomaista aikaa, mutta tunnetusti tuntuu menevän ohi melko nopeasti. Siksi onkin tärkeää nauttia joka hetkestä tai ainakin mahdollisimman paljon, hih. Ja niin me olemme tehneetkin. Joulu on kuitenkin vain kerran vuodessa.


Olemme nauttineet joulun odottamisesta ja olemme odottaneet joulua rennolla asenteella. Silti olemme ehtineet tekemään monenlaista... siksi koska olemme halunneet tehdä, emme siksi, että niin pitäisi tehdä.


Olemme siivonneet, somistaneet ja koristelleet. Paistaneet joulutorttuja ja leiponeet pipareita, jo 4 kertaa, hih. Olemme herkutelleet ja tunnelmoineet, ihastelleet jouluvaloja ja kynttilöitä.  Olemme askarrelleet, tuunanneet ja tehneet itse joululahjoja, tehtiin ja lähetettiin joulukortteja. Olemme kuunnelleet päivittäin jouluradiota ja katselleet jouluisia lastenlauluvideoita youtubesta. Olemme katsoneet myös jouluaiheisia kirjoja ja elokuvia sekä seuranneet Tonttuakatemiaa yleareenasta. Tontut ovat jokaisena adventtisunnuntaina tuoneet lasten joulusukkiin yllätyksiä, tänään herkulliset suklaapukit. Teimme lahjalistat joulupukille ja tontut veivät ne korvatunturille. Olemme availleet päivittäin joulukalentereiden luukkuja, enää muuten kaksi luukkua jäljellä! Olimme kivoissa pikkujouluissa ystäviemme kanssa ja teimme perheenä hauskan jouluisen reissun Tampereelle. Meistä on ollut ihanaa viettää aikaa yhdessä. ♡


Oli kyllä hauskaa ja tunnelmallista tehdä näin lähellä joulua pieni reissu, olimme tämän viikonlopun Tampereella. Kävimme Koiramäessä ensimmäisen kerran viime kesänä ja tykkäsimme. Ajattelimme, että olisi hauska mennä sinne uudestaan, joten Helsingin ja Tuomaan markkinoiden sijasta suuntasimmekin Tampereelle. Synkästä kelistä huolimatta saimme Koiramäestä kivaa joulufiilistä. Näimme kauniita valoja ja jouluisia somisteita, ihania eläimiä, mm. poroja ja tapasimme myös joulupukin. Ostimme tytöille hauskat joulupallot, kirjan ja karkkitankoja muistoksi jouluisesta reissustamme. Teen Tampereen reissusta oman postauksen joulun jälkeen, kerron sitten siinä kaikki reissukuulumiset, hih. 


Kaksi yötä jouluun. Tein tyttöjen kanssa joulusiivouksen ennen reissua, joten siivoamista ei tarvitse enää miettiä (paitsi lelujen paikoilleen laittamista ja perusimurointia). Vielä pitäisi muutama lahja paketoida, käydä kaupassa, valmistella jouluruokia, koristella pipareita ja viedä lahjat läheisille ketkä eivät vietä meillä joulua. Helppo homma! Joulu voi tulla ♡


Linkit kaikkiin adventti-postauksiin:

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi ♡