sunnuntai 29. joulukuuta 2019

Mitä tytöt saivat joululahjaksi?

Meidän välipäivät ovat olleet rentoa kotoilua, herkuttelua, leikkimistä ja ulkoilua, Pekka on ollut töissä. Ihanaa, kun saatiin tänne Kouvolaan pikkuisen lunta, saisi tulla lisää, sillä me jo kovasti haluaisimme pulkkailemaan ja H hiihtämään uusilla suksillaan. Tuo pieni, hento lumisade olisi voinut kyllä tulla muutamaa päivää aiemmin, niin olisimme saaneet mustan sijaan valkoisen joulun.

Tytöt saivat isomummilta ja ugulilta nämä tontut sekä ihanan kirjeen


Tytöt saivat joulupukilta ihania lahjoja, hih. On ollut mukava seurata lasten iloa ja riemua, kivoja leikkejä, minustakin on ollut kiva leikkiä heidän uusilla leluilla, hih. Lahjaksi tuli mm. ihania pehmoja, söpöjä nukkeja, Pipsa Possu "duploja", teeastiasto, ponitalli ja poneja, lol-tyttöjä, kampauspää, pyyhe, Aarikan tontut, Barbie, sukset, kirjoja, muumiaterimet, villasukat, lapaset, kaulahuivi, asusteita, palapeli, herkkuja, muumisaippuaa... muistinkohan mainita kaikki...joka tapauksessa lahjaksi tuli aika paljon kaikenlaista hih.


Nuo uudet Pipsa Possu "duplot" eli big playbig bloxx palikat ovat kiinnostaneet molempia tyttöjä, niillä on leikitty päivittäin. V:n lemppari ja isoin kiinnostuksen kohde on Pipsa Possu, joten yleisesti kaikki siihen liittyvät jutut kiinnostavat, myös pehmot ja joulukalentereista tulleet kivat yllätykset (hahmot ja pikkuiset kirjat), hih.Molemmat tytöt saivat joululahjaksi ihanat Rainbocorns yllätysmunat, H sai flamingon, V laaman (joka on välillä leikeissä myös lammas, hih). Pehmoja on paljon halittu, niille ja muillekin uusille pehmoille on järjestetty jo monet teekutsut ja naamiaiset, hih. Yllätysmunasta tuli pehmojen lisäksi rusetteja, panta, kimalleliimaa, tarroja ja pieniä pikkuisia eläinhahmoja (niitä ei tietenkään ole V:lle vielä annettu leikkeihin).Kivojen lelujen lisäksi oli mukavaa, että tytöt saivat myös kauniita käytännönlahjoja. Kaulahuivia on testattu ja villasukilla "luisteltu", hih, eli H on liukunut niillä pitkin olohuoneen lattiaa. Uusia kirjoja luettu ja katseltu, palapeliä rakennettu ja herkkuja syöty. Ihanaa miten monet halusivat meitä muistaa jouluna lahjoin ja kortein. Olo on todella kiitollinen ja kiitollisuus paistaa myös lasten kasvoilta, miten iloisia he ovatkaan kaikista uusista kivoista lahjoistaan.

Tyttöjen tädin tekemiä vaahtokarkkeja ja marenkeja, nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡