lauantai 11. tammikuuta 2020

Ihana talvi, missä olet?

Ihana talvi, missä olet? Tähän aikaan vuodesta kuuluisi olla paksu hanki ja lumiset puut. Kaunis taianomainen maisema ja suuret lumikasat missä kiipeillä. Haluaisimme päästä pulkkailemaan ja laskemaan mäkeä. H haluaisi päästä hiihtämään uusilla suksillaan. Olisi niin kiva ulkoilla ja retkeillä lumisessa maisemassa. Minulla on ikävä talvea.


Tuntui siltä, että syksy vaan jatkui ja jatkui, koska lunta ei ole juurikaan ollut. Oli niin pitkään märkää, pimeää ja synkkää. Vaikka lunta ei vieläkään ole, niin onneksi kuitenkin aurinko näyttäytyy ja päivät ovat valoisampia. Hassua, tällä hetkellä tuntuu siltä kuin olisimme hypänneet syksystä suoraan kevääseen? 


Olen lokakuun lopusta asti toivonut, että talvi alkaisi ja tulisi lunta. Toivon sitä edelleen. Toivon, että ihana talvi viimeinen alkaisi, että tänä talvena tulisi lunta. Tuleehan tänä talvena lunta?


Täytynee kehitellä tuonne makuuhuoneen lightboxiin uusi teksti, koska ihanaa talvea ei näy eikä kuulu. Laitoin tuon 'ihana talvi' tekstin joulun jälkeen sillä ajatuksella, että "lunta varmaan tulee ihan kohta ja talvi kunnolla alkaa", niin ei ole kuitenkaan käynyt. Harmittaa, että lunta ei ole, keskityn kuitenkin ajattelemaan positiivisesti. Iloitsen esim siitä, että nykyään saan nukkua enemmän ja sen myötä jaksan paremmin ♡


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡