tiistai 28. tammikuuta 2020

Tuleva eskarilainen

Nyt se on tehty, meidän rakas esikoinen, viisivuotias H on ilmoitettu esikouluun. Minun on vaikea käsittää, että pienestä tytöstäni on kasvanut näin iso tyttö, tuleva eskarilainen. 


Vastahan H täytti kaksi ja kävimme yhdessä perhekerhossa, nyt hän on jo kaksi vuotta ollut päiväkerhossa ja syksyllä olisi tarkoitus aloittaa eskari.


Toivomme ja myös uskomme, että hän pääsee jompaan kumpaan meidän hakuvaihtoehdoista, se olisi kätevää tulevaa koulutaivalta ajatellen, että eskari olisi mahdollisimman lähellä. Olisi mukavaa, jos H tutustuisi kavereihin, ketkä asuisivat kanssamme samalla asuinalueella, lähellä kotiamme.


H on kiva ja ihana tyttö, hän tykkää ja osaa tehdä monenlaisia juttuja ja tutustuu helposti uusiin ihmisiin. Uskon, että eskarin aloittaminen on hänestä kiva juttu, vaikka se saattaa ehkä vähän jännittääkin.  ♡

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä eskarin aloitukseen! :) aloittaako nuorempi teillä päivähoitoa samaan aikaan, vai meinaatko olla vielä kotona? Postaus tähän aiheeseen liittyen voisi olla kiva jos saa toivoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Aina saa toivoa. Aion olla pienemmän kanssa kotona:)

   Poista
 2. Kertoihan Pekka miten ihana sinun blogiasi on seurata , varsinkin kun olemme n yt niin huonossa kunnossa että elämämme on yhtämittaista sairaalassa ja lääkärissä juoksemista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kertoi :) Ihana kuulla, että blogi tuo teille iloa. Paljon voimia ♡

   Poista

Kiitos kommentistasi ♡