keskiviikko 22. tammikuuta 2020

Positiivisella palautteella on iso merkitys

Positiivisella palautteella ja kauniilla sanoilla on iso merkitys. Olen aina ollut kiitollinen kaikista kommenteista, viesteistä ja palautteista mitä olen näiden blogi- ja instagramvuosien aikana saanut. Ne puskevat minua eteenpäin ja ne kannustavat minua olemaan rohkeampi. Niiden ansiosta olen saanut myös lisää itsevarmuutta ja uskallusta tehdä tätä omaa juttuani.


Sain vähän aikaa sitten ihanan ja kannustavan lukijapalautteen, kiitos kommentin lähettäjälle ♡ Kommentillaan hän inspiroi minua nyt kirjoittamaan tämän postauksen: "Tykkään niin sun blogin tyylistä. Tavallista lapsiperhe-elämää, kauniita kuvia, rehellistä tekstiä ja monenlaisia tunteita on niin kiva lukea."


Tuntuu hyvältä, kun kuulen, että blogistani välittyy juuri sellainen kuva minkälaisen haluan siitä antaa. Elämme ihan tavallista lapsiperhe-elämää, nautimme oikeasti kivoista pienistä arkisista jutuista. Kirjoitan avoimesti erilaisista tuntemuksistani on kyse sitten iloisista asioista, rakkaudesta, peloista, harmeista, jännittämisestä, väsymyksestä... Vaikka blogini pääpaino on ja tulee olemaan positiivisissa ja iloisissa aiheissa, niin silti täällä näkyy monenlaisia tunteita. Valokuvaaminen on minulle tärkeä harrastus, tykkään ottaa mielestäni kauniita ja visuaalisia kuvia, kaikista eniten itseäni varten, vaikka onhan se mukavaa, jos niistä joku inspiroituu. Kuvaamalla pääsen toteuttamaan itseäni, tekemään sitä mistä tykkään ja kivoja kuvia katsomalla tulen hyvälle tuulelle, samalla kuvista jää ihania muistoja.


Haluan, että tiedätte miten paljon arvostan, että luette blogiani, arvostan teidän kommentteja, tykkäyksiä ja viestejä, miten hyvälle tuulelle niistä tulen. Joten kiitos, kiitos, että kuljet tätä matkaa kanssani ♡ Koska kehut tuntuvat hyvältä ja piristävät, haluan kannustaa sinua kehumaan tänään esimerkiksi kumppaniasi, lastasi, ystävääsi, työkaveria tai seuraamaasi inspiroivaa henkilöä somessa. Laitetaan hyvä kiertämään!

5 kommenttia:

Kiitos kommentistasi ♡