keskiviikko 29. tammikuuta 2020

Kivoja muutoksia lastenhuoneessa - Ihana vuodekatos

Lastenhuoneessa on tapahtunut kivoja, pieniä ja vähän isompia muutoksia, hih. Vaaleanpunaiset seinät ovat vaihtuneet valkoisiksi, tauluhyllyjä on vähän järjestelty uudestaan, matto on vaihdettu, seinälle on laitettu suuri kehys ja sänky on saanut ylleen ihanan vuodekatoksen.


Olin pitkään miettinyt lastenhuoneeseen vuodekatosta ja edellisellä Ikea-reissulla sellaisen nähtyäni päätin, että tällä kertaa se lähtee mukaamme. Päätöstä ei ole tarvinut katua, sillä tytöt tykkäävät "prinsessakatoksestaan" todella paljon. Sen alla leikitään, luetaan ja katsellaan kirjoja sekä muuten vain köllötellään. Kyllä vuodekatos toi uuden kivan ilmeen huoneeseen ja vähän kaivattua pehmeyttä, hih.


Huoneesta on joskus tulevaisuudessa tulossa pelkkä leikkihuone ja ajattelimme valkoisen olevan hyvä ja helppo ratkaisu, kun emme vielä tiedä minkälaiseksi huone tulevaisuudessa muodostuu. Tällä hetkellä se on kuitenkin tulevan eskarilaisen huone ja siksi halusimme myös tehdä siitä vähän isomman tytön huoneen, hih (vaikka tietysti myös V viettää siellä paljon aikaa ja leikkii). Lisäksi H:n lempiväri on jo pitkään ollut keltainen ja myös siksi vaaleanpunainen huone sai lähteä, vaikka se ihana olikin. Onneksi siitä on kivoja kuvia muistona. Täältä pääset näkemään postauksen vaaleanpunaisesta huoneesta.


H on ollut muutoksista innoissaan ja tykkää uudesta huoneestaan. Hänen mielipidettään kysyttiin ja hän halusi olla syksyllä isin apulaisena maalaushommissa. Vaikka äiti tykkääkin okran sävystä, niin H on (lehtimattoa lukuunottamatta) itse valinnut huoneeseensa sen värisiä yksityiskohtia kuten okran väriset tyynyt, tähden ja sateenkaarityynyn, hih. Aika hauskaa! 


Kun laitoimme tuon mustan 50x70 kehyksen seinälle (joka meiltä löytyi entuudestaan), niin huomasimme, että oli aika vaikeaa löytää siihen sopivaa julistetta, joka olisi sopinut lastenhuoneeseen. Sellaisen me kuitenkin löysimme Kaverini verkkokaupasta. Mielestäni tuo kauris juliste on ihana ja ajaton. 


Mielestäni lastenhuoneessa on leikkisä tunnelma, vaikka seinät eivät enää värikkäitä olekaan. Tekstiilit, somisteet ja lelut tuovat sopivasti väriä ja lapsenmielisyyttä huoneeseen. H:n huone on minusta kaunis ja söpö, siellä syntyy kivoja leikkejä, mutta siellä on helppo myös rauhoittua. Tärkeintä kuitenkin on, että huoneen asukas on tyytyväinen ja tykkää huoneestaan. ♡


☆ Huom! Huone ei todellakaan aina ole näin siisti, heh.

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi ♡