perjantai 28. helmikuuta 2020

Ihastelimme kaloja ja muita mereneläviä Sea Lifessa

Kävimme ihastelemassa kaloja ja muita mereneläviä Sea Lifessa Helsingissä. Oli ihana nähdä miten innoissaan tytöt tutkivat akvaarioita. Vaikka erilaisia kaloja oli paljon, heidän lempparikseen muodostui kilpikonnat. Niitä ihmeteltiin aika kauan ja kahteen kertaan, hih. Leikkipaikka oli myös heidän mielestään kiva.
Minusta oli mielenkiintoista katsella isoja akvaariota, minkälaisia kaloja niissä on ja mitä ne tekevät. Merihevoset ja meduusat olivat kauniita. Hait kiinnostivat meitä kaikkia ja näimme myös söpöjä ihan pieniä hainpoikasiakin. Tunneli oli hieno, siinäkin riitti ihmeteltävää!

Meillä oli kiva päivä! Onneksi myös automatkat Helsinkiin ja takaisin sujuivat hyvin (n. 1.5h yhteen suuntaan). V nukkui suurimmat osat matkoista ja istui tapenkillä muuten ihan hyväntuulisena. Loppumatkasta hän hermostui, mutta onneksi olimmekin jo melkein kotona.  
Olemme käyneet Sea Lifessa kerran aiemmin, siitä kerrasta on aikaa jo kolme vuotta. Sen postauksen pääsee näkemään täältä. Koska silloin kuvasin todella paljon, päätin, että tällä kertaa kuvaan vähän vähemmän, heh. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡