lauantai 29. helmikuuta 2020

Helmikuu 2020

Meillä helmikuu on ollut vauhdikas. Olemme tehneet monenlaisia kivoja juttuja, reissuja ja retkiä. Olemme viettäneet aikaa läheisten kanssa ja kyläilleet. Meillä on ollut Pekan kanssa treffipäiviä ja olen saanut viettää myös omaa-aikaa. Meitä on aika paljon harmittanut se, että lunta ei ole ollut (kuin päivän tai pari) emmekä ole päässeet leikkimään lumileikkejä. Onneksi kuitenkin olemme saaneet nauttia auringosta ja olemme keksineet muuta kivaa tekemistä. Ihanaa kun päivät pitenee ja kevättä kohti mennään.


Helmikuun alussa V täytti 1v 7kk ♡ Tästä kuvasta tuli niin ihana. V:lla on päässään sama diy kukkapanta kuin 1v kuvissa. Sama mekko mitä minä olen pitänyt yksivuotiaana, mekko on isäni isoäidin tekemä, niin kaunis ♡


V tykkää juosta, pomppia ja kiipeillä. Leikkiä siskon kanssa mm. majassa, duploilla, pehmoleluilla ja järjestää teekutsuja. Hän tykkää monenlaisista ruuista, mutta usein ainakin osa päätyy suoraan lattialle. Hänellä on aika paljon omaa tahtoa ja valokatkaisimia on kiva rämpyttää. Vaikka yöt ovat edelleen vaihtelevia, hän on yleensä päivisin hyväntuulinen, V:lla on niin ihana hymy ja suussa jo paljon hampaita! Hän tykkää suukottaa, halittaa ja vilkuttaa. Ihana pieni kulta. ♡


Helmikuussa on vietetty Runebergin päivää ja syöty Runebergin torttuja, vähän koristeltu kotia ja juhlittu ystävänpäivää, laskiaisena herkuttelimme laskiaispullilla. Tammikuussa aloitimme lettupäivä perinteen ja myös nyt helmikuussa jokaisena perjantaina olemme paistaneet lettuja.


Olen taas vähän innostunut ompelemisesta ja olen tehnyt tytöille ihania rusettiponnareita ja pinnejä, tietysti myös itse niitä käytän ja olemme antaneet niitä kavereillekin, hih.


Helmikuussa teimme lomareissun Kuopioon ja Jyväskylään, vierailimme Pekan isovanhempien luona ja samalla kävimme tutustumassa upeaan Muumijääluolaan Leppävirralla. Minä, S-kummi ja H teimme isojen tyttöjen reissun Lahteen, kävimme Hoplopissa ja kiersimme kirppareita. Loppukuusta teimme hiihtolomareissun Helsinkiin ja kävimme Sea Lifessa ihastelemass kaloja ja muita mereneläviä.


Retkeilimme myös täällä Kouvolassa tutuissa maisemissa, meidän lähimetsässä ja suolla, mutta myös minun lapsuudenkodin metsämaisemissa. Ajattelimme, että olisi hauskaa mennä käymään mökillä ja niin me teimmekin. Ulkoiltiin, nautittiin auringosta ja saunottiin. Mielestäni mökkeily oli aika ihana lopetus helmikuulle.


Tässä linkit helmikuun postauksiin:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡