torstai 13. helmikuuta 2020

Lomareissu Kuopioon ja Jyväskylään

Teimme meidän perinteisen muutaman päivän talvilomareissun Kuopioon ja Jyväskylään. Päätarkoituksemme oli taas mennä tapaamaan Pekan isovanhempia, samalla tietysti viettää laatuaikaa yhdessä perheenä.


Olen niin iloinen siitä miten hyvin reissu sujui, ottaen huomioon, että V:n unet ovat niin vaihtelevia. Olimme reissussa kaksi yötä ja molemmat yöt sujuivat hyvin. V nukahti heti ilman itkuja, ensimmäisenä yönä heräsi kerran ja toisena yönä kaksi kertaa, otti vähän maitoa ja jatkoi unia. Olimme ottaneet kotoa mukaan V:n lettireunapehmusteen ja luulemme, että sillä oli vaikutusta hyviin öihin, V:lla oli varmaan kodikas olo.Automatkatkin sujuivat hyvin (joskus V saattaa nimittäin huutaa autossa yli tunnin, kirjaimellisesti huutaa), tällä kertaa ei ollut autossa itkuja, hän nukkui osan matkasta, katseli pädiä tai leikki/hali pehmolelua. En voi vieläkään uskoa miten kivasti matkat sujuivat. Näitä kokemuksia lisää, hih!


Kuopio
Kuopioon päin ajellessamme pysähdyimme Leppävirrassa ja kävimme upeassa Muumijääluolassa, mikä sattui olemaan matkamme varrella. Kirjoitin Muumijääluolasta oman postauksen sen pääsee lukemaan täältä. Kuopiossa veimme tavarat hotellille, leikimme muutaman kerran piilosta (huoneessa oli yllättävän hyviä piilopaikkoja, hih) ja sitten menimme kyläilemään isomummille ja ugulille. Olimme ottaneet tytöille leluja mukaan ja heistä oli hauskaa järjestää isomummille ja ugulille teekutsut. Illalla kävimme vielä hoplopissa leikkimässä, myös pikkuinen V kiipeää, pomppii ja laskee mäkeä jo kovaa vauhtia. Meillä oli kiva ja vauhdikas päivä. 
Jyväskylä
Seuraavana päivänä ajelimme Kuopiosta Jyväskylään, kävimme ostoksilla ja syömässä, lepäilimme ja leikimme hotellissa, illalla kävimme testaamassa myös Jyväskylän hoplopin. Kotiinlähtöpäivänä menimme isomummulle kylään, tytöistä oli hauska kurvailla rollaattorin kanssa ja leikkiä avainpiiloa. Kotimatkan varrella pysähdyimme Vaajakoskella Pandan tehtaanmyymälässä ostamassa herkkuja, se oli yksi H:n reissutoiveista hoplopin lisäksi.Oli kyllä kiva käydä Pekan isovanhemmilla kylässä. Tytöt olivat tehneet heille ihanat piirrustukset, mitkä ilahduttavat heitä kovasti. Tytöt antoivat myös haleja varastoon, sillä emme tiedä milloin taas näemme. Onneksi otimme kivoja kuvia muistoksi. Reissut on kivoja, on hauskaa päästä tekemään arjesta poikkeavia juttuja, mutta silti kotiin on aina ihana palata. Kyllä koti on maailman paras paikka. 

4 kommenttia:

  1. Oletpas kaunis ja jotenkin ihanan keväisen näköinen, sopii todella hyvin sinulle nuo silmälasit ja tukka kiinni �� Ja muutenkin olette ihanan oloinen perhe, mukavaa kevään odotusta teille ☀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi miten ihana kuulla, kiitos kivasta kommentista :) Mukavaa kevään odotusta myös sinulle :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♡