perjantai 14. helmikuuta 2020

Ystävänpäivä

Ihanaa ystävänpäivää ♡ Muistakaa teidän rakkaita, tämä on hyvä päivä sanoa heille jotain kaunista.


Meidän ystävänpäivään kuuluu pienet koristelut, herkuttelu ja korttien tekeminen. Osaa läheisistämme muistamme kortein ja lähetämme myös whatsapp-viestejä. Mielestäni ajatus on tärkein. 


Ostimme punaisen sydänviirin ja muutaman ilmapallon, somistin olohuonetta ja lastenhuonetta punaisilla yksityiskohdilla. H halusi sydämiä hänen huoneeseen, joten osa sydänviiristä päätyi sinne. Myös muumihylly päivitettiin ystävänpäivään sopivaksi. Minusta on hauskaa koristella kotia erilaisten juhlien ja sesonkien mukaan, se tuo kivaa vaihtelua arkeen. Me juhlimme aina kun on tilaisuus, hih.


Tuttuun tapaan Pekka teki ihania herkkuja, H on toiminut apulaisena. He tekivät sydämenmuotoisia pizzoja ja keksejä. Ja koska perjantai on meillä lettupäivä, niin paistoimme tänään myös lettuja.
Tytöt tekivät muutamia ystävänpäiväkortteja. Taitoin talouspaperirullan sydämen muotoiseksi, tytöt kastoivat sen maaliin ja painoivat sydämien kuvia paperille. Aika ihania kortteja. Hauskaa, H on tehnyt tälläisen askartelun edellisen kerran ihan pienenä tyttönä, kolme vuotta sitten, nyt V ihan ensimmäisen kerran.Ystävänpäivänä tulee paljon mietittyä ja ajateltua kaikkia rakkaita ja miten kiitollisia heistä olemme. Meillä on ihana lähipiiri ja paljon rakkaita ihmisiä ympärillämme ♡


Erityisen kiitollinen olen sinusta rakas ystäväni S. ♡ Se on ihanaa kun tykkäät minusta juuri sellaisena kuin olen, tytöt ovat sinulle äärimmäisen rakkaita, olet aina tukenamme ja läsnä elämässämme. Olet hauskaa seuraa ja meillä on aina paljon juteltavaa, tunnit meinaavat loppua kesken silloin kun nähdään. Autat meitä kun sinulla on mahdollisuus, tykkäät hoitaa ja viettää aikaa tyttöjen kanssa. Olet maailman paras kummi V:lle ja siitä syystä halusimme lisätä sinut myös H:n kummiksi. Olet hoitanut H:n kohdalla jo vuosia "kummin tehtäviä", joten meistä tuntui oikealta ja luontevalta tehdä varakummista ihan oikea kummi. Olet sen ansainnut. Ihanaa ystävänpäivää ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡