tiistai 25. helmikuuta 2020

Laskiaispullat saa hymyn huulille, vaikka lunta ei olekaan

Kauhea pettymys, kun ei laskiaissunnuntaina eikä nyt laskiaistiistainakaan päästy pulkkailemaan. Harmittaa erityisen paljon, koska vuosi sitten laskiaisena olimme kipeitä, nyt taas ei ole lunta, meiltä on tavallaan siis kaksi laskiaista jäänyt väliin. Koska lunta ei ole eikä pulkkamäkeen päässyt, me menimme leikkipuistoon laskemaan liukumäkeä. Onneksi kuitenkin aurinko on paistanut ja laskiaispullat saa hymyn huulille, vaikka lunta ei olekaan.


Meidän laskiaisperinteisiin kuuluu ehdottomasti laskiaispullat! Viime vuonna Pekka teki herkullisen laskiaispullakranssin, ohjeen siihen pääset näkemään täältä. Tänä vuonna Pekka teki tyttöjen kanssa perinteisiä laskiaispullia, hillolla. Me olemme tottuneet syömään laskiaispullat hillolla ja minä en mantelimassaa voisi syödä vaikka haluaisinkin, koska olen nykyään allerginen manteileille. 


Pulla on aina hyvää, mutta laskiaispullat erityisen hyvää, hih. Vielä ei ole kyllästymistä tullut, vaikka näiden päivien aikana on tullut syötyä jo monta pullaa. Ihanaa kun Pekka tykkää tehdä ruokaa ja leipoa, hemmotella meitä tyttöjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡