maanantai 24. helmikuuta 2020

Talvilomasuunnitelmia

Meillä on tälle talvilomaviikolle tiedossa monenlaista kivaa ohjelmaa. Nähdään sukulaisia ja ystäviä, tehdään pieni kiva päiväreissu ja jos on ihan ok keliä, niin saatetaan mennä vaikka mökillekin. ♡


H:llä on kerhosta lomaa tämä viikko. Lomalla tärkeintä on viettää aikaa yhdessä, olla rennosti ja tehdä kivoja juttuja. Teimme jo aiemmin helmikuussa viikonloppureissun Kuopioon ja Jyväskylään.  Kävimme myös Leppävirralla Muumijääluolassa. Ajattelimme, että nyt olisi hauska tehdä joku pieni kiva päiväreissu jonnekin.


Ajattelimme ajella joku päivä Helsinkiin, Sea lifeen katselemaan kaloja ja muita mereneläviä. Uskon, että se voisi olla meistä kaikista mielenkiintoinen elämys. Olemme Pekan ja H:n kanssa käyneet siellä kerran aikaisemmin, H oli silloin kaksivuotias eli siitä on jo aikaa. Hauskaa mennä sinne nyt myös V:n kanssa.


Mökkeilemme enimmäkseen keväällä ja kesällä, mutta ajattelimme, että nyt lomalla voisi olla hauskaa mennä käymään mökillä pitkästä aikaa. Pekka uhkasi mennä uimaan ja minua jo pelkkä ajatuskin hirvittää. 


Lomalla on hauskaa päästä tekemään arjesta poikkeavia kivoja juttuja, mutta myös viettää aikaa läheisten kanssa ja kyläillä, leikkiä yhdessä, katsella elokuvia, herkutella, ulkoilla ja pelata lautapelejä. Toivottavasti me pysymme terveinä, että meidän kivat talvilomasuunnitelmat onnistuvat, edes osa niistä. 


En tykkää sanasta hiihtoloma, varsinkaan nyt kun ei ole lunta. Talviloma kuulostaa mielestäni paremmalta ja tykkään käyttää mielummin sitä. Se on minusta loogisempikin, kun miettii että muut lomat ovat nimeltään kesäloma, syysloma ja joululoma. Mielestäni talviloma sopii paremmin niiden jatkoksi, hih.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡