tiistai 11. helmikuuta 2020

Talvinen päivä muumijääluolassa

Kävimme viikonloppuna ihastelemassa upeita jääveistoksia Muumijääluolassa Leppävirralla. Maan alla olevaan "luolaan" on tehty lumesta ja jäästä Muumien Taikatalvi miljöö tarinoineen ja hahmoineen. Me katselimme vaikuttuneina ympärillemme, jäästä tehdyt muumit olivat hienoja!

V jaksoi hienosti itse kävellä ja hän katseli innoissaan jäisiä muumihahmoja "vau! Myy, pappa, mamma..." H tutki polun varrella olevia veistoksia ja totesi: "onpa hienoja". Kiersimme polun kahteen kertaan, hauskaa oli mennä jäisen muumitalon sisään ja kurkkia ikkunasta, tietenkin pysähdyimme myös ottamaan paljon kuvia.

H tykkäsi lempparistaan Nipsusta, V kiinnitti eniten huomiota sellaisiin veistoksiin missä oli Muumimamma, Muumipappa ja Pikku Myy, ne ovat hänen suosikkihahmoja. Pekan mielestä tarinataulut jääveistosten luona olivat mielenkiintoinen osa kokemusta, olen samaa mieltä.  
Minun on vaikea miettiä mikä kierroksella oli parasta, uimahuone oli kaunis, muumitalo hieno ja hahmot taidokkaasti tehtyjä, ehkä lempparini oli kuitenkin rykelmä monista Muumilaakson asukkaista.

Kun olimme kierrelleet ihaistelemassa veistoksia menimme tietenkin koko perhe laskemaan jäisiä liukumäkiä. Tytöistä oli myös hauskaa mennä napakelkan kyytiin.
Näistä kuvista jää ihania muistoja meidän talvisesta päivästä Muumijääluolassa. Meillä oli kiva päivä ♡ 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡