tiistai 10. maaliskuuta 2020

Kevätfiilis

Pitkältä tuntuneen syksyn jälkeen, on niin ihanaa, kun kevät on viimein täällä. Koska kunnon talvea ei ollut, niin tuntui siltä, että syksystä hypättiin suoraan kevääseen, outoa. Maaliskuu on alkanut kivasti, nyt ei tarvitse enää haikailla lumisen talven perään, vaan voi alkaa jo keskittymään kunnolla kevääseen ja tuleviin kivoihin juttuihin. Jos nyt haluaa nähdä edes jotain pientä positiivista asiaa siinä, että talvi oli erittäin vähäluminen, niin ainakin minun on nyt helpompi päästä kevätfiilikseen, kun ei ole kinoksia ja loskaa joka puolella.


Sadepäiviä lukuunottamatta on ollut kuivaa, aurinko paistaa ja linnut laulaa, on ollut kivoja ulkoilukelejä, lämmintä jopa +5 astetta. Olemme innostuneet käymään mökilläkin helmi-maaliskuussa, vaikka yleensä aloitamme mökkikauden talven jälkeen vasta huhti-toukokuussa (riippuen keleistä).


Kotiin on tehnyt mieli ostaa enemmän kukkia. Keltainen ja muut keväiset värit alkavat miellyttää silmää. Myös tuleva pääsiäinen alkaa olla mielessä ja olen jo alkanut suunnittelemaan minkälaisia pääsiäisjuttuja tyttöjen kanssa tänä vuonna tehdään.


Keväässä ihanaa on valoisuus ja aurinko, se että kesä tulee koko ajan lähemmäksi. Jään innolla odottamaan, että kelit kunnolla lämpenevät, tiet lakaistaan ja että puihin tulee lehtiä. Niitä saa vielä varmaan jonkun aikaa odottaa, mutta ei haittaa, jo ajatus niistä ilahduttaa ja saa hymyn huulilleni.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡