lauantai 14. maaliskuuta 2020

Kiva viikonloppu koronaviruksesta huolimatta

Minulle on elämässä tärkeää keskittyä positiivisiin asioihin. Tänä viikonloppuna se on ehdottomasti perheen kanssa vietetty yhteinen aika. Voidaan hyvällä omalla tunnolla kotoilla, löhöillä, herkutella ja katsoa elokuvaa. Pelata yhdessä lautapelejä, tehdä pääsiäisaskarteluja ja leikkiä monenlaisia kivoja leikkejä. Ulkoilla yhdessä, käydä puistossa, leikkiä omalla pihalla hiekkalaatikolla ja leikkimökissä, voidaan myös mennä vaikka lähimetsään retkellekin, jos ei sada.


Kävimme eilen kaupassa, emme hamstranneet, mutta kuitenkin ostimme vähän reilummin ruokaa kuin yleensä. Löysimme kaikkea mitä menimme kaupasta hakemaankin, myös vessapaperia (heh). Ainakaan silmääni ei silloin osunut tyhjiä hyllyjä niin kuin osassa Suomea on kaupoissa kuulemma ollut. En tietysti tiedä mikä tilanne täällä Kouvolassa tänään on. Kävin kavereiden kanssa eilen kahvilassa viettämässä vähän omaa aikaa, se teki hyvää. Oli kiva olla rauhassa, jutella aikuisten kesken ja vaihtaa kuulumisia. Kahvilassa oli väljää, mutta ihmisiä kuitenkin oli. Juomat tarjoiltiin pahvimukeista. 


H:n kerhosta tuli viestiä, että koronaviruksen takia kerhopäivät on peruttu ainakin ensi viikolta, lisätietoa tulee myöhemmin. Aiemmin tuli myös tietoa, että paljon odottamani Lapsimessut siirtyy ja hyvä niin. En olisi messuille tässä tilanteessa uskaltanut lähteäkään, koska astman takia kuulun riskiryhmään. Tänään Kouvolan Sanomien verkkosivuilla luki, että Kymenlaaksossa on havaittu 1 koronatartunta (14.3.) 


Olemme huolehtineet erityisen hyvin käsihygieniasta. Yritän, että en liikaa miettisi ja murehtisi koronavirusta, mutta on kuitenkin hyvä olla perillä asioista ja vähän varautua. Tykkään kotoilusta, se ei minua huoleta. Koti on maailman paras ja turvallisin paikka. Ajattelen myös, että meillä täällä kotona ja omalla pihalla riittää kyllä tekemistä, vaikka kotona joutuisikin viettämään enemmän aikaa. 


Nyt ei auta muu kuin pestä hyvin käsiä, välttää ruuhkaisia paikkoja ja toivoa, että pysyisimme terveinä. Toivon samaa myös sinulle. Kivaa viikonloppua koronaviruksesta huolimatta ♡ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡