keskiviikko 23. maaliskuuta 2022

Tänään täytin 31 vuotta

Tänään täytin 31 vuotta. Parina edellisenä vuotena syntymäpäivänäni on ollut kaikista tiukimmat K-rajoitukset päällä, nyt oli tilaisuus kutsua läheisiä kylään.

Pekka teki vaikka mitä herkkuja: tämän söpön muumimansikkakakun, suklaakeksejä, juustokierteitä. Tarjolla oli myös mm. vesimeloneja ja viinirypäleitä. 

Minua hemmoteltiin. Sain lahjaksi Muurlan muumileikkuulaudan, muumilasipullon, ihanan kortin lapsilta, suklaata, Marimekon Sukat makkaralla lasit, valokuvakehyksen, kauniita kukkia ja avustusta mm. fysioterapiakäynteihin. Ilahduin myös monista facebook, instagram ja whatsapp onnitteluista. Kiitos kaikista onnitteluista ja muistamisista. 

Alunperin olin ajatellut vielä vähän isomminkin juhlia, kutsua enemmän sukulaisia kylään, mutta TMD kiputilanne on viime päivinä syönyt voimia. Kaksi päivää sitten olin vielä sitä mieltä, että synttärijuhlat täytyy perua kokonaan, en kykene, en jaksa. Onneksi en perunut. Tämä päivä toi minulle paljon iloa. Erityisen kivaa oli, kun näimme lasten pientä ihanaa serkkutyttöä. Lapsilla oli kivoja leikkejä.

TMD kiputilanne voi jatkua minulla ties kuinka pitkään, nytkin sitä on kestänyt jo yli 9 viikkoa. En voi enkä halua lakata elämästä kivun takia. Haluan miettiä ja keskittyä asioihin mitkä tuovat iloa. 

Pakko vielä mainita, että minusta oli erityisen hauskaa, kun äitini soitti minulle aamulla synttärionnittelut juuri siihen aikaan, kun olin syntynyt 31 vuotta sitten. 10.31. Ihana pieni ja merkityksellinen ele. ♡


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡