tiistai 25. huhtikuuta 2017

Breden Kids

Breden Kids on virolainen lastenvaatemerkki, jonka vaatteet ovat syntyneet tarpeesta, suunniteltu rakkaudella ja tehty kestämään. Vaatteet valmistetaan euroopassa ja materiaalina käytetään ainoastaan GOTS sertifioitua luomupuuvillaa. Breden Kids:n tuotteet ovat ajattomia, kauniita ja lapsenmielisiä. Heillä on paljon erilaisia ja eri värisiä tuotteita, niin vaatteita kuin asusteitakin.


Sain hienon tilaisuuden tutustua Breden Kids:n vaatteisiin, suosittuihin pipoihin ja huiveihin. Tartuin mielelläni tilaisuuteen ja Breden Kids lähetti meille kauniin pupupipon, pupuhuivin ja heidän lastenvaatemallistostaan söpöt vaaleansiniset pesukarhuhousut. Mielestäni nuo pupuasusteet ovat niin kauniita ja ihanan lapsenmielisiä, mutta kuitenkin väritykseltään hillittyjä. Ne sopivat hyvin yhteen kaikenlaisten ulkovaatteiden kanssa. Helmi tykkää pupuista ja hän innostui heti uusista asusteistaan ja totesikin: "pupuhattu, pupuhuivi, hieno!".

Täältä pääset näkemään kaikki Breden Kids:n hatut ja täältä kaikki huivit! ☆

Söpöt vaaleansiniset pesukarhuhousut ovat niin suloiset! Minusta tuntui siltä että minun oli pakko saada ne Helmille. Breden Kids:n housut ovat pehmeät ja niissä on kätevät resorit lahkeissa. Housut ovat pitkäikäiset, kun lahkeet voi tarvittaessa kääntää. Valinta oli omalla tavallaan vaikea, sillä Breden Kids:n mallistossa on paljon ihania vaatteita. Olen huomannut, että tällä hetkellä minua viehättää siniset lastenvaatteet ja niitä on kertynyt Helmille kaappiin jo enemmänkin. Breden Kids:llä on myös suloisia vauvan vaatteita, joten jos joskus vielä lisäännymme, niin haluan ehdottomasti ostaa heidän ihania haalareita ja pieniä suloisia myssyjä.
Täältä pääset näkemään kaikki Breden Kids:n housut! ☆

Kun olin tutustunut Breden Kids:n valikoimaan niin tajusin, että haluan heiltä vielä tuollaisen kätevän hattuhuivin, joka on heidän upea ja omaperäinen luomus. Joten Lapsimessuilta Breden Kids:n osastolta mukaamme tarttui siis tämä harmaaraidallinen hattuhuivi Helmille. Breden Kids hattuhuivi on tavallaan kypärämyssy, mutta se ei ole niin vauvamainen kuin perinteinen kypärämyssy ja sopii siksi hyvin myös isommille lapsille. Erityisen suunnittelun ansiosta huiviosa ei venähdä ja hattuosa kääntyy pään mukana, eikä se siis valu silmille. Helmi on niin söpön näköinen uudessa hatussaan, eikä kaulaa tai niskaa palele kätevän huiviosan avulla. Hattuhuivi on yhtenäinen, istuva ja käytännöllinen vaatekappale. Se on mielestäni todella kiva ja aidosti nerokas keksintö!
Täältä pääset näkemään kaikki Breden Kids:n hattuhuivit! ☆

Vinkki! Breden Kids:llä on käynnissä hauska kuvakisa Instagramissa, jossa joka perjantai joku onnekas voittaa 20€ lahjakortin heidän verkkokauppaansa. Seuraa @breden_kids, ota kuva Breden Kids tuotteistasi, laita kuva Instagramiin ja lisää hashtag #bredenkids, niin olet mukana kisassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡