lauantai 22. huhtikuuta 2017

Mitä ostimme Lapsimessuilta

Täytyy heti alkuun sanoa, että Lapsimessut ylitti odotukseni, ensimmäisestä messukokemuksestamme tuli todella kiva. Teimme ihania löytöjä, Helmillä oli superhauskaa ja kivat leikit.  Tarjolla oli niin paljon ihania tuotteita, että minun täytyi ajatella enemmän järjellä kuin tunteella, että en heti tuhlaa kaikkia rahojani. Mitä  kaikkea me löysimme Lapsimessuilta? Tässä muutamia ideoita ja vinkkejä teille, jotka pääsette vielä huomenna nauttimaan Lapsimessuista.


Lastenvaatteet

Paikalla on paljon erilaisia lastenvaatteiden näytteilleasettajia, eli ihan varmasti jokaisen makuun jotakin. Olisin halunnut ostaa vaikka mitä ihania vaatteita, mutta Pekka muistutti minua siitä, miten paljon Helmillä on jo vaatteita nyt kevääksi ja kesäksi. Joten minun oli pakko olla maltillinen vaatteiden suhteen. 


Olin ajatellut, että minun on kuitenkin saatava Helmille Gugguun uusi kaunis frillatoppi, ne ovat ihanan tyttömäisiä ja kesäisiä. Olisi niin tehnyt mieli ostaa Helmille lime ja vaaleansininenkin toppi, mutta tällä kertaa mukaan tarttui musta frillatoppi ja mustat shortsit. Tarjolla oli paljon erilaisia  ja erivärisiä vaatteita ja asusteita. Gugguun vaatteissa minua viehättää niiden yksinkertaisuus, ne sopivat yhteen monenlaisten vaatteiden kanssa. Gugguun osastolla osa vaatteista on -20% alennuksessa. Helmi sai Gugguulta vielä ilmapallon, se oli niin ihana yllätys, vielä kotonakin hän leikkii kyseisellä ilmapallolla.


Ajattelin myös, että minun täytyy ostaa Breden Kids:ltä hauska ja käytännöllinen hattuhuivi Helmille. Se on siis periaatteessa kypärämyssy, mutta siinä on silti kuitenkin selkeästi erikseen pipo ja huivi (tai siltä se näyttää). Tämä asuste sopii varmasti hyvin myös isommallekin lapselle, eikä ole niin "vauvamainen" kuin perinteinen kypärämyssy. Valitsimme Helmille harmaan hattuhuivin, koska se on käytännöllinen ja sopii kaikenlaisten haalareiden/takkien kanssa. Breden Kids:n osastolla oli ihana vastaanotto ja saimme hyvää, asiantuntevaa palvelua. Heillä on kauniita lapsenmielisiä kuoseja niin vaatteissa kuin asusteissakin. Heidänkin osastolla oli -20% aletuotteita. 


Poikkesin kuvailemassa myös kauniita Vimman vaatteita. Heillä on muuten näyttävä osasto, ihana ilmapalloseinä! Vimman vaatteet ovat kekseliäitä ja kauniita. Leikkisät kalavaatteet ovat myynnissä kivoilla messuhinnoilla ja toki heidän osastoltaan löytyy myös kauniita lettivaatteita sekä muita kivoja kuoseja. Emme ostaneet messuilta Vimmaa, koska olemme juuri tilanneet heidän vaatteitaan sekä minulle, että Helmille. Mutta muuten olisin varmasti ollut ostamassa heidän osastoltaan vaikka mitä ihanaa.

Lelut ja lastentarvikkeet

Kävimme maaliskuussa tutustumassa Kiddex:n maahantuomiin tuotteisiin ja silloin jo innostuin PlanToysin ihanista puuleluista. Ajattelin, että niitä haluan Helmille ostaa Lapsimessuilta, joten suuntasimmekin Kiddexin osastolle. Helmi oli jo aiemmin leikkinyt hauskalla puumajalla, joten tiesin, että Helmi pitää siitä, mukaamme tarttui vielä vanhan muovisen rikkimenneen rytmimunan tilalle uusi, kestävä kaunis ananas rytmimuna sekä suloinen vene kylpylelu, jonka kyydissä matkustaa pingviini. Osastolla on kiva tunnelma, paljon kivoja tuotteita ja ihana leikkipaikka, jossa pääsee tutustumaan PlanToysin leluihin. Kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa Kiddexin monipuolinen osasto ja tehdä kivoja löytöjä!
Tietysti pysähdyimme ostoksille myös MaxPlayn osastolla. Ostin Helmille kivan pöllösäästölippaan alehintaan. Lisäksi ostimme Helmille harmaan pilvitabletin ja mintun väriset jäätelöpidikkeet. MaxPlayn osastolla on paljon tuotteita alennuksessa, joten kannattaa käydä katsomassa mitä kaikkea kivaa sieltä löytyy. Ihanien Kg Design tuotteiden lisäksi on myynnissä mm. kauniita naulakoita, koukkuja ja erilaisia silikonisia tabletteja!
Oot niin ihanaa ei voinut ohittaa. Kävin siellä juttelemassa ja kertomassa miten ihania heidän tuotteet mielestäni ovat ja miten olen aktiivisesti seurannut Oot niin ihana tuotteiden suunnittelua ja toteutusta. Kävin ostamassa vauvakirjaan lisäsivunipun ja pari Oot niin ihana-korttia. Heilläkin on kivoja messutarjouksia ja nimensä mukaisesti ihania tuotteita!
Ajattelin miten hauskaa olisi ostaa Helmille Miina ja Manu -lehti. Ihanaa, että lehdet ja kirjat mitä minulle on luettu lapsena, niin voin nyt ostaa ja lukea niitä Helmille. Nämä herttaiset kissahahmot ovat ilahduttaneet lapsia jo yli 30 vuotta! Valikoima oli niin laaja, että meinasi iskeä valinnanvaikeus!Emma´s & Mama´s osasto on niin sievä! Heillä on myynnissä ihania A Little Lovely Companyn lightboxeja, yövaloja ja uusia säästölippaita. En voinut ohittaa tarjousta, jossa saa -50% keltaisesta mehujäätelö lampusta. Joten se oli pakko ostaa pois!


Lisäksi ostimme alennuksessa olevia Fazerin Muumi-xylitoli pastelilleja, Tacticin osastolta Muumi-kortteja ja tarroja. Tosiaan kotiimme lähti messuilta paljon ihania tuotteita. Helmi sai paljon kivoja uusia juttuja, joista riittää iloa pitäkäksi aikaa. Meillä oli superhauskaa ensimmäisillä Lapsimessuillamme. 
2 kommenttia:

 1. Ai että mä niin haluan tuonne messuille ens vuonna! 💛

  -Vilma

  www.so-up.fi/byvilma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. Ihana kuulla! Siis tuolla oli niin kivaa ja tein kyllä paljon ihania löytöjä. :-) Ensi vuonna kyllä aion ostaa enemmän vaatteita, miehen vastusteluista huolimatta, haha! :'D

   Poista

Kiitos kommentistasi ♡