torstai 13. huhtikuuta 2017

Helmin pääsiäisaskartelut

Oi pääsiäinen ja ihana kevät! Helmi on askarrellut monenlaisia pääsiäiskoristeita ja haluankin esitellä hänen taidonnäytteitään tässä postauksessa. Helmin kanssa askarteleminen on hauskaa, on mukava puuhastella yhdessä. Helmin kanssa olemme askarrelleet kerhossa tämän kauniin narsissin ja söpön pääsiäistipun. Kotona askartelimme Helmin kanssa näitä ihania roikkuvia pääsiäismunia, joita koristaa suloiset pupu-ja lammastarrat. Piirsin kartonkiin munan muotoisen kuvan, jonka leikkasimme Helmin kanssa yhdessä. Tai voi sanoa, että Helmi leikkasi, minä vain vahdin ja vähän ohjailin kättä. Helmi rakastaa tarroja, joten ajattelimme, että neiti tykkäisi liimailla niitä leikkaamiinsa pääsiäismuniin. Nämä olivat helppoja ja nopeita tehdä, mutta eikö näistä tullutkin hienoja?


Helmi on askarrellut myös monenlaista yhdessä mamman (äitini) kanssa. Minusta on kivaa, että he askartelevat yhdessä. Nyt pääsiäsen alla he ovat tehneet hienon "piipin", eli Angry Birds Saken. Lisäksi he ovat tehneet yhdessä kauniin virpomisoksan kartongista ja lisäneet siihen höyheniä ja silkkipaperia. Lisäksi he ovat liimailleet Mignon muniin hauskoja tarroja, hih ja innostuivat tekemään yhdessä myös kauniita pääsiäiskortteja. Kyllä isovanhemmat ovat monella tapaa rikkaus lastenlasten elämässä. 

Viime vuonna askartelimme Helmin kanssa upeita kynttiläkippoja. Täältä näet meidän viimevuotiset pääsiäisaskartelut. Minkälaisia pääsiäisaskarteluja te olette tehneet lasten kanssa? :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡