perjantai 28. huhtikuuta 2017

Helsingissä

Olimme viime viikonloppuna pe-la Helsingissä, Lapsimessuilla. Yövyimme Sokos Hotel Vaakunassa Helsingin keskustassa. Tällä kertaa huoneestamme ei ollut niin hieno näköala kuin viimeksi, mutta Helmistä oli silti hauska katsella ikkunasta ihmisvilinää ja liikennettä. Ei me kyllä paljon hotellihuoneessa ehditty viettämään aikaa, kun olimme ensin koko päivän messuilla, sitten lähdimme syömään ja ulkoilemaan. Nukuimme, söimme aamupalaa ja sitten lähdimme takaisin messuille ja siitä sitten kotiin.Kävimme Rax:ssa syömässä, Tuomiokirkolla ja merenrannalla kuvailemassa ja samalla tietysti ulkoilimme. Oli kaunis kevätilta, mutta tuntui oudolta, kun meillä oli niin vähän aikaa Helsingissä, kun yleensä olemme ehtineet tehdä keskustassa vaikka ja mitä. Tällä kertaa keskustassa visiittimme jäi messujen takia lyhyeksi, mutta ehdimme nähdä kuitenkin tarpeeksi pääkaupungin menoa.


Vaikka hotellihuoneen ikkunasta näköala ei ollut tällä kertaa niin hieno, niin onneksi pääsimme ihastelemaan upeaa maisemaa hotellin ylimmästä kerroksesta, kun menimme aamupalalle. Kyllä se on niin vaikuttava näky, kun maisema avautuu Helsingin kattojen yllä ja on niin paljon nähtävää ja ihmeteltävää.

Aamupalan jälkeen veimme Helmin leikkihuoneeseen leikkimään ennen lähtöä messuille. Täytyy sanoa, että hotellin leikkihuone oli ihana! Paljon kaikkea kivaa tekemistä. Helmi olisi viihtynyt siellä pidempäänkin.Tämä oli jo toinen kertamme kyseisessä hotellissa. Molemmilla kerroilla palvelu on ollut ystävällistä, olemme saaneet huoneeseen toivomamme ammeen (että Helmi pääsee leikkimään kylpyleikkejä) ja myös Helmi on otettu hienosti huomioon. Helmi sai kivan puuhapakkauksen ja häneltä kyseltiin miten hän viihtyy reissussa.Meillä oli mukava miniloma Helsingissä. Saimme olla yhdessä ja viettää laatuaikaa perheenä ♡Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡