lauantai 9. helmikuuta 2019

Lastenvaatelempparit - Lapsen suosikit

Viime kuun postauksessa kerroin teille mitkä olivat minun suosikkejani tyttöjen vaatteista. Tässä postauksessa lupasin kertoa mitkä vaatteet on Helmin lemppareita.


No kun kysyin Helmiltä mitkä vaatteet ovat lemppareita niin hän vastasi "kaikki". Kun pyysin häntä laittamaan hänen lempparivaatteet erilleen muista vaatteista, hän kasasi kaikki vaatteet samaan pinoon. Mietin, että miten saan selville mikä vaate on se lemppari tällä hetkellä? Muistelin mitä vaatteita hän on itse eniten halunnut laittaa päälleen, mitä vaatteita hän on vaatekaapista usein pyytänyt/käynyt hakemassa ja pukenut ylleen? 


Hän on on usein käynyt hakemassa vaatekaapistaan näiden KaislaStarin palapelivaatteiden lisäksi Minni-mekon, punaisen ja violetin Vimman mekon ja muumivaatteita. Hän tykkää myös usein samistella Vilman kanssa mm. näillä asuilla.


Usein aamulla kysyn Helmiltä mitä hän haluaa pukea, aina ei välttämättä tule selkeää vastausta ja silloin minä ehdotankin hänelle: "haluaisitko pukea tämän"? Johon hän usein vastaa "joo". Hih. Joskus hän käy nappaamassa itse vaatteet mitkä haluaa pukea ja joskus laitamme hänelle aamuksi valmiiksi jotkut tietyt vaatteet. Minusta on kuitenkin kiva saada Helmin oma ääni kuuluviin ja kysyä hänen mielipidettään vaatteiden suhteen.

Hänellä niin kuin minullakin lempparivaatteet vaihtelevat päivän, viikon, kuukauden ja fiiliksen mukaan. Nämä ovat nyt olleet lemppareita mutta mielipide voi muutta nopeastikin, hih. Ihanaa kuitenkin, että hän ainakin vielä tykkää pukeutua kaikenlaisiin vaatteisiin. Hih!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡