keskiviikko 20. helmikuuta 2019

Mustavalkoinen vauvanurkkaus

Tällä hetkellä meidän vauvanurkkaus on mustavalkoinen ja tykkään siitä todella paljon. Vauva nukkuu meidän kanssa samassa huoneessa, joten on kiva tehdä vauvanurkkauksesta omaa silmää miellyttävä.Tuo mustavalkoinen Fine Little Dayn Gran-kuusipussilakanasetti oli minulla jo raskaana ollessani hankintalistalla. Mielestäni se on niin kaunis ja ajaton, sopii hyvin skandinaaviseen ja pelkistettyyn tyyliin. Hauska fakta: Vilma on ensi hetkistään lähtien tykännyt tuijotella olohuoneessa olevia kuusityynyjä, joten kyllä nämä lakanat ovat olleet hyvä valinta, hih. Ihan lempparini on ollut myös tämä ihana VaniMelin lettireunapehmuste.Tuon kauniin käsintehdyn viltin Vilma sai ristiäislahjaksi ja se on U-P-E-A yksityiskohta vauvanurkkauksessa. Viltti on tyyliltään sellainen, että se helposti kulkee Vilman matkassa aina. Värien ja tyylin puolesta sitä ei ole lokeroitu sopimaan esimerkiksi vain vauvalle tai pienelle lapselle, hih. Kun sitä ei tarvita enää vauvapeittona sille löytyy kyllä paikka esimerkiksi osana sisustusta. Aika kätevää!


Mielestäni lelut tekevät vauvanurkkauksesta söpön. Tuon ihanan NatureZoon nallesoittorasian olemme ostaneet jo raskausaikana. Olen ostanut tuon Aarrekidin pöllötyynyn myös ennen vauvan syntymää. Tuo Milk Collectiven maitopullohelistin oli myös hankintalistalla jo raskauaikana, mutta ne olivat joka paikasta loppuneet. Sain tilattua sen vauvalle kun hän oli 3kk ikäinen. Suloinen pieni Miffy on ostettu viime keväänä Helsingistä.


Koska vauvalla ei ole vielä omaa huonetta, leluja ja tavaroita kertyy niin laitoimme Ikeasta ostamamme korin pinnasängyn viereen pöydäksi ja mahdolliseksi lisäsäilytystilaksi. Tuon kivan kirjainvalon tilasimme Jollyroomista. Sängyn yläpuolella olevat puiset ripset on tilattu Puine:lta, aivan ihanat nekin!Tuo sänky vasta ihana onkin, vaikka välillä se vähän nitisee ja natisee. Se sallittakoon, onhan se jo monta kymmentä vuotta vanha. Ostimme sen raskausaikana torista käytettynä ja kiikutimme sen kotiin Porvoosta. Pekka kunnosti ja malaasi sen. Täältä pääset näkemään miltä sänky näytti ennen kuin Pekka maalasi sen ja miksi halusimme meille juuri tämän sängyn. Näitä sänkyjä vilahtelee myynnissä aika usein googletin itse tätä sänkyä 'retropinnasänky' nimellä.


Meidän pikkuinen oppi jo nyt 7kk ikäisenä seisomaan, ensimmäisen kerran juuri näin tässä pinnasängyssä, onneksi olimme isosiskon kanssa sängyllä köllöttelemäasä ja näimme kun hän meitä kurkki. Pinnasängyn pohjaa on laskettu, että hän ei pääse putoamaan, vaikka nousisi uudestaan sängyssä seisomaan. Nyt hän on melkein koko ajan kiipeilemässä tai nousemassa seisomaan tukea vasten, hih.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡