torstai 28. helmikuuta 2019

Hauskat palapelivaatteet

Kaupallinen yhteistyö / KaislaStar
Kun KaislaStar lähetti meille nämä uudet pehmeät vaatteet olimme niistä innoissamme, varsinkin Helmi. "Voimmeko laittaa nämä palapelivaatteet nyt päälle, jooko?" Tämä KaislaStarin oma palapeli kuosi on hauska, varmasti monen lapsen mieleen, vaatteita ja asusteita löytyy kahdessa värissä:vihreänä ja pinkkinäVihreät palapelilegginsit ovat nyt alessa!

Nämä palapelivaatteet ovat olleet paljon käytössä, Helmi pyytää/laittaa ne usein ylleen, on myös hauskaa, kun ne päällä voi samistella Vilman kanssa. Hän on itse myös sanonut, että nämä vaatteet ovat yhdet hänen lemppareistaan ja kerroinkin siitä jo aiemmin täällä.

Palapelivaatteet sopivat kivasti keskenään, mutta niitä on helppo yhdistellä halutessaan esimerkiksi muihin mustiin vaatteisiin. Nämä vaatteet ovat hauska ja pirtsakka lisä tyttöjen vaatekaapeissa.

Lisää ihania kotimaisia vaatteita, asusteita ja lastentarvikkeita löydät täältä. Olemme aiemmin saaneet yhteistyön merkeissä KaislaStarilta myös suloiset pöllövaatteet , täällä on niistä ihania kuvia ja lisää tietoa KaislaStarista. Pöllölegginsit ovat alessa !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡