perjantai 1. maaliskuuta 2019

Helmikuun kuulumisia

Helmikuu oli meillä flunssakuukausi, olimme useamman viikon nuhaneniä, yskä ja kurkkukipu vaivasi, kuumeiluakin oli. Onneksi sairasteluun ei kuitenkaan mennyt koko kuukautta, vaikka flunssa jatkuu vieläkin.


Poikkeuksellisesti helmikuussa oli jo niin keväisiä kelejä. Satoi vettä, lumi alkoi sulaa ja aurinko lämmitti ihanasti. Oli todella liukasta ja märkääkin. Pekka vietti talvilomaa ja isyysvapaita (lomakuulumiset täällä). Oli ihanaa kun hän oli kaksi viikkoa kotona kanssamme ja saimme viettää paljon aikaa yhdessä perheenä.


Helmikuun alussa Vilma täytti 7kk ja oppi kuluneen kuukauden aikana: konttaamaan, seisomaan, taputtamaan ja vilkuttamaan. Vau!


Tässä kuussa on ollut Runebergin päivä ja ystävänpäivä. Koristelimme ja Pekka leipoi vaikka mitä herkkuja! Sain muumikokoelmaani lisää ihania astioita, kun sain ystävältäni ystävänpäivälahjaksi ihanan muumitalokannun. Innostuin itse ostamaan kokoelmaani uudet Ninni- ja Muumipeikko-mukit. Pekka osti Marimekon oiva10v mukeja.


Helmikuussa aloitin mielenkiintoisen ja inspiroivan yhteistyön Rosarium Kukkatalon kanssa. Tein myös yhteistyöpostauksen KaislaStarin ihanista lastenvaatteista. Kirjoitin enemmän postauksia kuin tammikuussa, vaikka flunssa vaivasikin. Väsytti, mutta silti minulla oli paljon postausideoita, alla linkit helmikuun postauksiin :


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡