sunnuntai 31. maaliskuuta 2019

Maaliskuun kuulumisia

Maaliskuu on ollut lämpimämpi ja aurinkoisempi: kevät on täällä! Vaikka välillä on tullut lisää lunta ja meidän pihalla on vielä isot kasat, niin kadulla kulkiessa asfaltti jo näkyy! Mukavaa, että lumet sulaa... hitaasti, mutta varmasti. Aurinko paistaa ja linnut laulaa kohta pääsee laittamaan talvikamppeet varastoon, aika ihanaa!


Maaliskuun alussa sairastelimme, emme ole perheenä koskaan olleet niin kipeitä ja väsyneitä kuin silloin. Valitettavasti emme laskiaisena päässeet flunssan takia pulkkamäkeen, mutta pystyimme fiilistelemään sitä syömällä herkullisia laskiaispullia. Onneksi kurja, monen viikon kuume-yskä-nuha tauti lopulta selätettiin ja olemme voineet sen jälkeen hyvin. Väsyneitä olemme edelleen vauvan itkuisten öiden takia, mutta onneksi myös niitä hyviä öitäkin mahtuu joukkoon.


Vilma täytti 8kk ja kävimme neuvolassa. Helmillä oli kerhossa ulkoilupäivä ja hän on tuonut kotiin kivoja askarteluja. Naistenpäivänä me tytöt saimme Pekalta ihanat vaaleanpunaiset neilikat. Näimme läheisiä, sukulaisia ja ystäviä. Vietimme P-papan nimipäivää, pikkuserkuksilla oli hauskoja leikkejä. Juhlimme minun syntymäpäivääni, täytin 28 vuotta, sain ihania kukkia ja kivoja lahjoja, kiitos kaikille, jotka minua muistivat onnitella ♡ Muumikokoelmiin tuli uusia astioita. Ruusutarha -muki, Tove 100 -iso purkki ja muumi lastenastiasto iloinen perhe (1995-2007). 25.3 oli vohvelipäivä ja silloin tietysti herkuttelimme. Kävimme Ikeassa ja vierailimme Lappeenrannassa tyttöjen pikkuserkun 2v juhlissa. 30.3 osallistuimme Earth Hour -tapahtumaan ja sammutimme valot kotonamme tunniksi. Starbox blogiportaali suljettiin ja blogini Laura "Hassu"  muutti tänne uuteen vanhaan osoitteeseen.


Saimme testiin herkullisia reseptejä sisältävän Perheen Ruokavuosi -kirjan ja kokkasimme yhdessä perheenä. Kävimme ystäväni kanssa mielenkiintoisella ja inspiroivalla kukkakurssilla Rosariumissa ja tein elämäni ensimmäisen kukkakimpun, siitä tuli upea! Olen niin otettu siitä, että meidät valittiin Arksie:n brändilähettiläiksi instagramissa ja tytöt saivat uusia suloisia eläinvaatteita!


Maaliskuussa päällimmäisenä mielessä flunssa, aurinko, kivat juhlat, ihanat kukat, väsymys, blogin muutto ja tietysti rakkaat ihmiset ♡ Ensi kuussa on tiedossa kivoja juttuja mm. blogin siirtyminen Kaksplussan blogiverkostoon ja Lapsimessut!


Tälläisiä postauksia kirjoitin maaliskuussa:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡