sunnuntai 24. maaliskuuta 2019

Itsetehty ihana kevätkimppu

Kaupallinen yhteistyö / Rosarium 

Osallistuimme ystäväni kanssa tällä viikolla ihanalle Rosariumin Kevätkimppu -kurssille ja teimme itse kauniit ja uniikit kukkakimput. Tässä postauksessa kerron ajatuksiani kurssista ja infoa Rosariumin tulevista kursseista ja tapahtumista.


Minua jännitti aika paljon, sillä jos kukkien keräämistä maljakkoon ei lasketa, niin en ollut koskaan aiemmin tehnyt kukkakimppua itse. Jännitystä helpotti ajatus siitä, että menen kurssille oppimaan uutta ja inspiroitumaan. Ei minun tarvitsekaan olla etukäteen superhyvä, kurssi on sitä varten, että siellä opetellaan, hih. Ilmapiiri oli rento ja mukava. Aluksi kahviteltiin, naposteltiin ja rennosti jutusteltiin, kävimme ihastelemassa sisustusjuttuja ja kukkakaupan puolella kukkia. Sen jälkeen aloitimme, floristi näytti meille mallia miten kimppu tehdään spriraalisidonnalla, meille myös näytettiin miten tehdään korkea kimppu. Lisäksi saimme henkilökohtaista opastusta mikä ainakin minulle tuli tarpeeseen. Kun floristi auttoi minut kimpun kanssa alkuun, niin sen jälkeen homma alkoi sujua paremmin ja sain kimpun tehtyä, hih.


Esillä oli paljon ihania kukkia ja oksia mistä valita materiaalit kimpun tekoon. Huomasin, että täytyi vain rohkeasti valita useita kukkia/oksia, että kimpusta sai näyttävän näköisen,  hih. Halusin sitoa rennon ja minun näköiseni kimpun. Kimpun tekeminen oikeaoppisesti oli ehkä haastavampaa mitä ajattelin, mutta hyvällä opetuksella ja opastuksella onnistuin ja mielestäni kevätkimpustani tuli upea!Olen niin ylpeä itsestäni, sain tehtyä kauniin, uniikin kimpun, opin uutta ja uskalsin taas haastaa itseäni. Kimppu on kaunis koriste ja ihana yksityiskohta kodissamme. Kimppu on ollut jo usemman päivän maljakossa ja se on edelleen upean näköinen, ihan kuin olisin sen vasta tehnyt, hih. Luulen, että siitä riittää iloa vielä pitkään!


Kevätkimppu -kurssi oli minulle ihana kokemus, mukavaa puuhastelua ja kaivattua omaa aikaa. Tämä oli myös ystävälleni kiva kokemus ja olimme koko loppupäivän niin hymyssä suin, kun ihastelimme itsetehtyjä kimppujamme.Rosariumilla on tässä kevään aikana tulossa vielä monenlaisia kivoja kursseja, joista seuraavana Kevätasetelma -kurssi 3.4! Täältä pääset Rosariumin sivuille näkemään lisätietoa kaikista kursseista ja ilmoittautumaan! Tälläisiä kursseja on siis tulossa:

Uppoudu kevätasetelman saloihin 3.4

Pihasta kesähuone luento 15.4

Supertrendikäs "hyggekimppu" -kurssi luonnonelementeistä 16.4

Luento workshop: Värit ja niiden yhdistelmät sisustuksessa 2.5

Maalausta ja kuplivaa - Marika Mustasillan opein 10.5

Asetelman tekoa leikkokukista 15.5

Kukkia ja Kampauksia - Saana Nurmen opein 25.5

Juhlakimppu valmistuneille ja päivänsankareille 29.5

Lisää tietoa kursseista ja ilmoittautumiset https://www.rosarium.fi/tapahtumat-ja-kurssit

Täältä pääset kurkkaamaan kun olimme Helmin kanssa yhdessä kukkakurssilla ja täältä pääset lukemaan enemmän Rosarium Kukkatalosta.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡