sunnuntai 17. maaliskuuta 2019

Lastenvaatelempparit - Mainioita vaatteita

Mainiolla on aivan ihana uusi mallisto, myös heidän syksyn mallistossa oli monia nättejä ja kivoja vaatteita (joista osa nyt alennuksessa). Mainiosta on tässä kuluneen puolen vuoden aikana tullut yksi suosikeistani mm. Metsolan ja Vimman rinnalle.Tästä uudesta Mainion mallistosta olisin voinut kotiuttaa monenlaisia ihania vaatteita, mutta koska kotiäidin budjetti on rajallinen, päätyi meidän tytöille nämä ihanat vaatteet: Vilmalle body ja Helmille mekko. Myyntiin tuli kauniita vaatteita myös naisille ja innostuin ostamaan myös itselleni uuden mekon.


Tykkään neutraaleista, yksinkertaisen tyylikkäistä vaatteista ja nämä ovat mielestäni juuri sellaisia. Ihania, kevyitä vaatteita kevättä ja kesää ajatellen, tykkään näistä todella paljon. Tämä postaus ei ole yhteistyö tai mainos, vaan ihan vaan postaus meidän uusista vaatteista mistä pidän.


Syksyllä aloitin tämän Lastenvaatelempparit -postaussarjan, joka kuukausi teen yhden lastenvaatteisiin liittyvän postauksen, täältä pääset lukemaan mistä on kyse. Olen kertonut aiemmin mm. tyttöjen syksyisistä asuista, samisvaatteista, mitkä on minun mielestäni tyttöjen kivoimpia asuja sekä Helmin lempparivaatteista +. Tämä on jo 7. Lastenvaatelempparit postaukseni ja näillä näkymin jatkan näiden tekemistä ainakin ensi syksyyn asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡