perjantai 29. maaliskuuta 2019

Blogi muuttaa - Kaksplus täältä tullaan

Tämä on viimeinen kirjoitukseni Starbox blogiportaalissa, jonka Kaakonviestintä sulkee  31.3.2019.  Ehdin kirjoittamaan Starboxissa tämän reilu vuoden aikana 190 postausta, joista mieleenpainuvimpia ovat raskauteen, Vilman syntymään ja vauvajuttuihin liittyvät postaukset, ihania postauksia ovat myös olleet Helmin juhliin liittyvät postaukset ja on muutama sisustuspostauskin jäänyt erityisesti mieleen.


Täällä kirjoitin aiemmin siitä mitä ajatuksia tämä Starboxin lopettaminen minussa herättää. Nyt minulla on jo katse eteenpäin ja ilmassa uusia tuulia. Blogini on muuttanut osoitteeseen www.laurahassu.blogspot.com. Onneksi minun ei tarvitse murehtia blogini kohtaloa, vaan minulla on iloisia uutisia: blogini Laura "Hassu" tulee olemaan huhtikuussa yksi Kaksplus verkostoblogeista.


Olen muutoksesta innoissani ja odotan mitä kaikkea kivaa pääsen blogini kanssa kokemaan Kaksplussalla. Tässä muutoksessa tulee olemaan kivalla tavalla sopivasti vanhaa ja uutta, sillä osoite tulee olemaan vanha tuttu osoitteeni www.laurahassu.blogspot.com (missä kirjoitin kaksi ensimmäistä blogivuottani), mutta pääsen kuitenkin olemaan osa blogiyhteisöä Kaksplussan verkostoblogina. Tästä on hyvä jatkaa ♡


Minusta on niin kivaa, että olet löytänyt blogini ja kulkenut tätä matkaa kanssani, toivon että luet kirjoituksiani ja pysyt mukana jatkossakin, vaikka osoite muuttuu ♡ Löydät blogini tuttuun tapaan edelleen Instagramista @laurahassu ja Facebookista Laura "Hassu", joissa on suoraan linkit blogiini ja ilmoitukset uusiin postauksiin. Blogini löytyy jo uudesta osoitteesta www.laurahassu.blogspot.com ja seuraavat postaukset julkaisen jatkossa siellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡