perjantai 15. helmikuuta 2019

Rosarium Kukkatalo - Kukkia, sisustusesineitä, kursseja ja tapahtumia

Kaupallinen yhteistyö / Rosarium Kukkatalo

Täällä meillä Kouvolassa Tornionmäessä on aivan erityisen ihana Rosarium Kukkatalo. Siellä on monipuolinen valikoima erilaisia leikkokukkia, kimppuja ja viherkasveja. Kauniita sisustusesineitä, ruukkuja, lahjatavaroita ja kortteja. Ihana ja ammattitaitoinen henkilökunta, jotka tekevät kimppuja ja asetelmia myös toiveiden mukaan ja auttavat mielellään. Nyt Rosariumilla alkaa myös inspiroivat ja mielenkiintoiset kukkakurssit ja erilaiset tapahtumat. 

Olen itse Rosariumin asiakas jo toisessa polvessa, hih, ollut jo monia vuosia ja olen ollut aina tyytyväinen ostamiini kukkiin ja palveluun. Olemme tilanneet Rosariumista kukkia mm. Helmin ja Vilman ristiäisiin ja ostimme kukkia koristeeksi meidän vuoden takaisiin gender reveal juhliin. Toki kukkia on ostettu välillä myös kotiin, lahjaksi ja Pekka on ilahduttanut minua heidän kimpuillaan monet kerrat.


Uutena kivana juttuna Rosarium järjestää inspiroivia ja mielenkiintoisia kukkakursseja, workshoppeja ja tapahtumia. 

Helmikuussa:

Hääviikonloppu 23.-24.2
Rosariumin sisustuspuolella on esillä erilaisia hääsidontaan liittyviä sidontamalleja, floristiikkaa ja koriste-elementtejä, ideoita ja inspiraatiota häihin. Tarjolla pientä herkuttelua. Halutessaan voi varata etukäteen ajan henkilökohtaiseen suunnittelupalaveriin. Tapahtuma on kaikille vapaa ja maksuton eikä sinne tarvitse ilmoittautua.

Lasten ja aikuisten yhteinen asetelmakurssi tiistaina 26.2.
Kivaa tekemistä hiitolomaviikolle. Kurssille voi osallistua myös useamman lapsen kanssa. Tarkoitus on tehdä lapsen ja aikuisen yhteinen asetelma. Asetelmakurssin hinta on 15€/asetelma. Tarjolla pientä purtavaa, musiikkia ja ammattitaitoista opetusta.

Maaliskuussa:

Kevätkimppu -kurssi keskiviikkona 20.3
Opetellaan sitomaan kaunis ja näyttävä kimppu. Kurssilla käydään läpi sidonnan perusteita, mutta halutessaan voi kokeilla floristin ohjauksella vaikeampiakin tekniikoita. Opetellaan tekemään spiraalimuoto, eri muotoisia ja korkuisia kimppuja, sekä kukkien yhdistämistä värein ja eri rakentein. Lopussa käydään läpi kimppujen hoito-ohjeita ja vinkkejä pitkään säilymiseen. Kimppukurssin hinta on 35€. Tarvikkeet, tarjoilut, paketointi ja opetus sisältyvät hintaan.

Huhtikuussa: 

Kevät asetelma -kurssi keskiviikkona 3.4
Aiheena ovat sipulikukat. Tarvikkeet, tarjoilut, paketointi ja opetus sisältyvät kurssin hintaan. Ota mukaan oma ruukku asetelmallesi, voit myös ostaa ruukun Rosariumista. Asetelmakurssin hinta on 35€.

Lisää tietoa kursseista, ohjeet ja ilmoittautumiset löydät täältä.Rosariumin sisustuspuoli on kutsuva, kaunis ja kodikas. Ihania lahjatavaroita ja sisustusesineitä, myös lapsille. Tässä viihtyisässä tilassa järjestetään edellä mainitut kukkakussit ja workshopit. Mielestäni on erityisen ihanaa, että myymälää suunnitellessa on mietitty ekologisuutta ja käytetty kierrätettyjä materiaaleja, on haluttu itse tehdä ja tuunata tilaan huonekaluja mm. pöytiä. Tämä on aivan mahtavaa!Lisää tietoa Rosarium Kukkatalosta, palveluista ja aukioloajoista löydät täältä www.rosarium.fi. Kannattaa ottaa heidät seurantaan myös Facebookissa ja Instagramissa, sieltä pääset näkemään ja kuulemaan uusimmat jutut ja kauniit kuvat. Tämä ihana kukka- ja lahjatavarakauppa löytyy Kouvolasta, Tornionmäestä osoitteesta Utinkatu 67.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡