tiistai 12. helmikuuta 2019

Starboxia ei kohta enää ole

Kaakon Viestintä lopettaa Starbox blogiportaalin 31.3.2019, joten minun täytyi siirtää tekstini muualle tai lopettaa blogi.


Kaikki ketkä minut tuntevat, niin tietävät, että lopettaminen ei ole minulle vaihtoehto, joten tekstit täytyi siirtää. Blogini löytyy siis jatkossa sieltä mistä blogi sai alkunsa, eli täältä bloggerista missä kirjoitin kaksi ensimmäistä blogivuotta.

Harmittaa toki, sillä Starbox oli ensimmäinen blogiyhteisöni ja olin niin innoissani siitä, kun minut viime vuonna pyydettiin mukaan portaaliin. Blogiyhteisössä kirjoittaminen inspiroi minua ja kirjoitin paljon postauksia, kovempaan tahtiin kuin aiemmin. Mukavaa, että blogini on kasvanut ja että yhä useampi lukija löytää kirjoitukseni. Tykkäsin kirjoittaa portaalissa ja ylitin itseni monta kertaa. Mukavaa, että sain olla osa blogiyhteisöä, pääsin bloggaamaan ihmisten ympäröimänä kenellä on samat intohimon kohteet: kirjoittaminen ja kuvaaminen.Vaikka osoite muuttui Starboxista tänne bloggeriin, niin blogin sisältö tulee pysymään samanlaisena, minun näköisenäni. Aihealueina lifestyle, perhe, vauva, koti, sisustus, juhlat/sesongit, kotimaan matkailu, meidän kuulumiset ja myös syvällisemmät pohdinnat+


Ehdin kotiutumaan Starboxiin, mutta toisaalta on kiva taas kirjoittaa pitkästä aikaa täällä vanhassa tutussa osoitteessa. Eikä sitä koskaan tiedä minne blogini tie tulevaisuudessa vie.

Loppu hyvin, kaikki hyvin. Vaikka Starbox tulee tiensä päähän, niin ei käy Laura "Hassulle". Bloggaaminen jatkukoon! Löydät linkit ja ilmoitukset aina uusimpiin postauksiin tuttuun tapaan Instagramista ja Facebookista. Toistaiseksi vielä blogini löytyy kahdesta osoitteesta täältä ja Starbox.fi/laurahassu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡