torstai 14. helmikuuta 2019

Ystävänpäivä

Ihanaa ystävänpäivää ♡ 


Meillä on tapana muistaa läheisiä ystävänpäivänä kivalla whatsapp -viestillä, tällä kertaa ystävänpäiväkuvaviestiin pääsee myös pikkuinen Vilma. Saatamme antaa myös muutamia kortteja tai pieniä lahjoja esim. suklaata tai kukkia.


Askartelemme, herkuttelemme ja vähän koristelemme. Olemme jo monena vuotena laittaneet Tigerista ostetun sydänviirinauhan. Lisäksi ostimme punaisia ilmapalloja Sinellistä. Rosariumilta saamani kukkakimppu kruunasi meidän ystävänpäiväkoristelut. Tykkään ottaa kivoja kuvia niin tytöistä kuin kodistamme!


Tytöille laitoin päälle teemaan sopivat Metsolan frillat. Helmi on innoissaan ystävänpäivästä ja teki pikkuserkuilleen kortit. Hänestä koristeet ovat ihania, ne siis ilahduttavat muitakin kun minua, hih. Palloilla on leikitty ja niitä on heitelty. Vilmaakin kiinnostaisi ilmapallot, mutta luonnollisesti hän ei vielä niitä saa käsiinsä, hih.


Olen tykännyt koristella myös meidän muumihyllyä aina teemaan sopivaksi ja tällä kertaa valitsin hyllyyn punaisia ja vaaleanpunaisia mukeja. Aika söpöä ja hempeää, eikö? Lightboxiin laitettiin sopiva ystävänpäivän teksti.


Pekka taas tuttuun tapaansa leipoi ihania ystävänpäiväherkkuja, tällä kertaa sydämen muotoisen pizzan ja kääretorttua, nam. Lisäksi ostimme söpöjä vaahtokarkkeja.
Ystävänpäivänä tulee ajateltua läheisiä, puolisoa, perhettä, ystäviä, kavereita. Miten kiitollinen olen ihmisistä ympärilläni. ♡ 


Meillä oli tänään kiva päivä. Ystäväni, Vilman kummi tuli meille kyläilemään. Leikittiin, piirreltiin ja katsottiin muumeja. Saimme ystäväni kanssa höpöteltyä ja vaihdettua kuulumisia, vähän myös herkuteltiin, hih. ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡