sunnuntai 10. helmikuuta 2019

Talvilomasuunnitelmia

JEE! Ensi viikolla, loppuviikosta Pekalla alkaa talviloma+isyysvapaat eli kahden viikon loma! Me ollaan tästä enemmän kuin innoissamme.


Odotan eniten sitä, että saan nukkua ja hommat lasten kanssa helpottuu, kun niitä on sitten kaksi tekemässä joka päivä myös päivisin. Toki odotan myös sitä, että meillä on enemmän yhteistä aikaa, rentoa kiireetöntä kivaa olemista.

Tytöt odottavat isin kanssa leikkimistä ja riehumista mitä tulee olemaan sitten enemmän kun isin ei tarvitse mennä töihin. Aamuisin on kiva heräillä isinkin vierestä, halitella ja suukotella.


Kaksi viikkoa on jo sellainen aika, että siinä ehtii levätä, tehdä reissuja, olla vaan ja vaikka kotona tehdä jotain pieniä askareitakin (mutta ihan vähän vain, hih).  Tuntuu, että lähiaikoina olemme kaikki olleet aika väsyneitä, öisin heräilen syöttämään vauvaa (isi vapaapäivinään)  Pekka on raatanut töissä, tytöt olivat vähän flunssaisia, päivät ovat olleet aika hektisiä. Näiden tulevan kahden viikon aikana saamme varmasti kaikki hyvin lepäiltyä.


Vaikka lepäily, yhdessä oleminen ja leikkiminen ovat meidän loman tärkeimmät jutut on meillä suunnitelmissa myös mm. muutaman päivän kotimaanreissu, ulkoilua ja jos kelit sallii niin pulkkailua, treffejä, kyläilyä ja myös kavereiden näkemistä. Ehkä myös jotakin pienempiä päiväreissuja kuten käynti HopLopissa ja jotain kivaa tekemistä myös täällä Kouvolassa. Saa nähdä mitä kaikkea keksimme.


Ensi viikko voi tuntua menevän hitaasti kun jo niin kovasti odotamme loppuviikosta alkavaa lomaa, mutta jaksan nämä päivät, kun tiedän että sitten saan monta yötä nukkua ♡ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡