maanantai 11. helmikuuta 2019

Pehmolelurakkautta

Meidän Helmi rakastaa pehmoleluja, niillä leikitään päivittäin. Eniten suosiossa ovat tällä hetkellä tai jo pidempään olleet kissat ja koirat. Hän on kommentoinut, että isona haluaa monen värisiä kissoja ja kaksi koiraa: pienen ja ison. Pehmolelujen lisäksi hän on myös eläinrakas.


Vaikka kissat ja koirat ovat olleet suosiossa hän leikkii säännöllisesti myös muilla pehmoilla. Välillä vuorossa ovat ponit, puput, pandat, nallet, minipehmot, pienet pehmot ja isot pehmot. Kun Helmi oli pieni hänen ehdottomia pehmosuosikkejaan olivat Mikki-hahmot ja Angry Birds -hahmot ja ne ovat olleetkin Helmin ensimmäisiä pehmoleluja. Tärkeitä ne ovat vieläkin, vaikka enää niillä ei koko ajan leikitä.


Se on ihanaa miten Helmi huomioi kaikkia pehmojaan, hoitaa ja hoivaa niitä. Helmillä ei ole tiettyä unikaveria vaan pehmot vuorottelevat sen suhteen kuka pääsee viekkuun. Myös reissuille tai kylään otetaan usein joku pehmo mukaan. Hänelle on Mammalle ja Papalle sekä mummille ja ukille mennessä vakiintuneet tietyt pehmot mitkä ovat aina mukana. Mammalle ja Papalle mennessä orava- ja kissakäsinuket, mummille ja ukille mennessä kaksi pupua. Hauskaa!


Minusta pehmoleluleikit ovat kivoja, siinä mielikuvitus kehittyy ja samalla kun hoivaa ja hoitaa pehmoja oppii kohtelemaan eläimiäkin hyvin. Se on niin söpöä kun pehmot peitellään nukkumaan ja niille tehdään ruokaa, ne otetaan moniin leikkeihin mukaan, ne katsovat telkkaria ja niille luetaan satuja.


Nämä pehmolelut ovat kyllä onnekkaita kun niitä hoivaa näin ihana tyttö. Niitä varmasti rakastetaan, mutta välillä ne aiheuttavat äidille ja isille päänvaivaa: "mihin ihmeeseen me kaikki nämä mahdutetaan?", hih.Kerroin aiemmin Vilman leluista, nyt oli Helmin lempilelujen vuoro.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡