keskiviikko 1. joulukuuta 2021

Ensimmäinen adventti

Muutama päivä sitten oli ensimmäinen adventti, yleensä silloin joulun odotus kunnolla alkaa. Vaikka kyllähän me jo marraskuun alussa kaivoimme tonttulakit esiin, vaihdoin sänkyyn kuusilakanat ja lisäsimme kuusityynyliinoja sohvalle. Aloitimme kuuntelemaan ja laulamaan joululauluja. Olemme katsoneet jo monenlaisia jouluelokuvia ja jouluisia jaksoja Disney +:sta. Leiponeet joulutorttuja ja pari kertaa pipareita. Laitelleet kausivaloja ja polttaneet paljon kynttilöitä. Aloitin tekemään DIY joululahjoja. 
Mutta nyt annan itselleni luvan kunnolla innostua joulusta, jos siltä tuntuu. Tänään alkoi kaksi meidän jouluperinteistä: sytytimme adventtikynttilän ja kurkkasimme mitkä yllätykset tontut olivat lasten joulusukkiin tuoneet. 


Meillä tosiaan adventtisunnuntaisin tontut tuovat lasten joulusukkiin yllätykset. Tänään he saivat joulukuusenkoristeita. Voi sitä iloa ja riemua. Tämän joulusukkaperinteen olemme Pekan kanssa kehitelleet meille muutama vuosi sitten. Se on tuonut taikaa joulunodotukseen ja ilahduttanut lapsia. He saavat jouluaattona yleensä melko paljon lahjoja, joten meistä on ollut kiva antaa osa meidän perheen omista lahjoista jo ennen joulua, vähän ripotellen. Lapset saavat meiltä aattona 1-2 lahjaa. 


Olemme saaneet meidän mustan adventtilynttelilön Pekan isovanhemmilta, kun muutimme meidän yhteiseen kotiin. Se on meillä käytössä joka vuosi. Sain tämän ihanan Disneyn kynttelikön tänä syksynä äidiltäni,  se pääsee nyt ensimmäistä kertaa meidän joulukotiin esille. Äiti tekee usein huikeita secondhandlöytöjä, tämä on yksi niistä! Kiitos äiti ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡